| BlueDreams a întrebat:

Materia preferata la scoala? Si cea pe care o detestati? Vreau sa vad daca cineva gandeste ca mine.

Răspuns Câştigător
| mirunaioana a răspuns:

Preferate:Romana, Engleza, Istorie
Detestate:Matematica(geometrie) si Fizica

13 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Buna.

Materia preferata matematica si cea care o detest informatica.

Pa, pa.

| AdelinaC a răspuns:

Materia preferata:chimie
Materia pe care o detest:engleza

| VIPER a răspuns:

Informatica, o iubesc.matematica o detest. funda?:X

| LostInDreams a răspuns:

Imi plac materiile gen romana, engleza, istorie, dar nu imi place de nici un fel fizica, chimia mai e cum mai e ca am profesor de treaba, dar fizica nu.Si franceza cred ca mi-ar placea daca as avea o profesoara mai bunahee hee. App detest si geometrialaughing

| AnaBlackVampire a răspuns:

Prefe :Engleza
Detestata: Fizica

| TeoPT a răspuns:

Preferata: Geografie, matematica
Cea pe care o detest: sport, o urasc pe retardata mea de profesoara straight face

| louis3 a răspuns:

Iubesc geografia, urasc matefrustrated

| alexutsuuu a răspuns:

Iubesc religia(nu careva s credeti ca ma fac calugarita dhoamne fereste! ci imi place ca stau degeaba)si urask mate.ca urmez eu la tabla

| dianadia_8742 a răspuns:

Materia preferata: informatica, desen si muzica(scuze dar nu pot alege)
materia pe care o detest: matematica, istorie, ed.civica,stintele naturii si geografie(scuze dar nu pot alege)!

| Razvan a răspuns:

Nu imi place matematica.Tot ce tine de psihologie, romana, engleza, istorie mi se pare intresant.Nici economia nu ar fi rea, dar se lucreaza cu cifre si formule deci nuhee hee

| BlueDreams explică:

Eu ador ce tine de partea umanista gen romana, franceza (astea 2 pref mele) si materia pe care o detest din toate puterile este...fizica,o urasc pe langa faptul ca n-o pricep.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Materii preferate:psihologia, franceza
materia care mi-a dat batai de cap:matematica

| Yoocrazyfuck a răspuns:

Iubesc istoria love struck
Si detest matematica, nu ca profu nu ar fi detreaba, dar urasc tot ce tine de aceasta materie.

Întrebări similare