Poate nu sta prea bine la adevar (buzunar). Poate baga banii la pokere Tu stii mai bine ce trebuie sa faci... invita-l tu in oras la un Brifcor ca sa stati de vorba in legatura cu relatia voastra si daca crezi ca mai merita o sansa de ce sa nu i-o dai? Daca baiatu e tot iobag da-i flit si aia e.
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa va despartiti...clar. Pai el e si nesimtit dupa ce ca nu te baga in seama. De ce insista sa nu va despartiti? Pai daca nu vrea sa va despartiti atunci ar fi bine sa iti arate ca vrea sa fiti impreuna, nu sa isi faca de cap cum vrea si cand vrea. Parerea mea e ca daca nu isi revine in regim de urgenta, ar trebui sa pui capat relatiei si sa cauti altul mai bun care probabil te-ar aprecia mult mai mult. Succes!
Pe 26 ianuarie am avut o discutie cu el i-am zis ca ii dau o sansa pana pe 26 februarie sa se schimbe, a zis ca se va schimba, el considera ca s-a schimbat mult dar cu parere de rau nu s-a schimbat
Aiurea...de Craciun si Revelion s-a facut ca ninge.
aiaiaii...se vede cat de mult tine la tine.
Pai daca tu nu i-ai dat, nici el nu ti-a dat... Dar faptul e ca el a uitat de revelion, craciun.Eu cred ca el ' n-are manere '. Fa-te si tu ca ploua si comporta-te ca si cum Soarele a iesit pe strada ta.
Si inca ii mai zici "iubitul meu"? e l-as nu-mi mai degraba amic, in nici un caz iubitacum tu sti.parerea mea e ca"ploua"cam mult in relatia voastra. tu nu crezi? pune-i punct.mai bine mai devreme decat mai tarziu, asta in cazul in care (zici tu)ca nu se vede nici o schimbare. te pupic:*
Este tipul ce s-a transpus in statutul de "sot", iar in cazul in care nu ai astfel de ganduri cu el, mai bine scapi de el.
A plouat cam mult la el. Spune-i ca vrei sa faci o pauza, ca te-ai saturat sa fie asa de indiferent, si daca-ti raspunde cu "nu, lasa ca o sa ma schimb", adu-i aminte ca a mai spus asta o data si nu s-a schimbat.