anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Media anuala mi-a iesit este 8, 73 si sunt in clasa a7a, iar in anii trecuti o aveam mult mai mare.Credeti ca la media asta sunt inculta?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Inteligenta nu se masoara cu notele! E o medie buna, nu te stresa! Important e sa-ti cunosti nivelul la care te afli, si sa te cultivi contiinuu cum zicea si psiho, niciodata nu stii prea mult.

21 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Notele si mediie reflecta doar partial, si doar la un moment dat, ceea ce stii! tu citeste si cultva-te continuu, ca in aia va sta valoarea ta reala!

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

rolling on the floor)))rolling on the floor))))rolling on the floor))))))))
Multi viseaza la media astaaa....cum sa fii mai inculta?laughing
E o medie bunaaa....nici invatatul de 10 nu e bun...

| Elly4all a răspuns:

Nu e bunawinking mie mi-a iesit mai marewinking...

Shin
| Shin a răspuns:

Mediile la scoala reflecta daca esti cult sau nu? de cand? nu-ti face grijiwinking
Numai bine, Shin.

| DenissaDeea a răspuns:

E o medie destul de buna, in comparatie cu alte medii, nu o media in general te face cult neaparat, ci sa fii tu insuti naturala cu cultura ta, decat o persoana culta artificiala.

| greg a răspuns:

Lol
Nu
Am auzit de copii care invata pentru scoala de 5 ca sa aiba timp sa se cultive pe cont propriu.

cami
| cami a răspuns:

Tu esti doar a 7`a :o. n-as fi crezut.
Nu draga, stai linistita, esti foarte desteapta happy

| alexam a răspuns:

Media mea in liceu cred ca este putin peste 8, iar la BAC am 8, 93. Media nu reflecta cunostintele unui elev/ liceean, si asa mai departe... Poti fi foarte destept dar sa nu ai medii cine stie ce, asa cum poti sa fii slab la invatatura si delasator dar la un moment dat sa ai medie mare ( ca mine la BAC, unde am avut vreo 4 de 10 ce mi-au ridicat mult media - romana oral, engleza oral, sport... happy )

| dulshe a răspuns:

O medie f buna, bv
inculta? in nici un caz
trebuie sa fii mandra de tine, gandeste-te k e aproape 9

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu!
esti foarte desteapta
laughing)

| Sara a răspuns:

laughing nu draga nu esti inculta. tzinand cont ca ai dat teza unica, dintre materii ti s a bagat chimia, ce nu este o materie usoara, nr orelor a crescut, iar cerintele sunt mari, thu fiind extenuata e clar ca deja incepi sa nu mai dai randament la scoala. Hei, vine vara bucura te de ea, si trage tare, revino cu forte proaspete in clasa a8a, atunci vei avea nevoie, si sigur vei intra si la un liceu dorit:*
Succes:X

| tukhey23 a răspuns:

Eu daca avem media asta, puteam da la harvard laughing

| TipulVerde a răspuns:

Sigur, lasa notele celorlalti sa-ti ghideze parerea de sine...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Binenteles ca nu esti inculta.happyMulti isi doresc sa aiba media ta.big grin Stai linistita ca este buna media.happyMult succes in continuarewinking

| Ben. a răspuns:

Incultura si mediile de la scoala nu prea au legatura.

| SimpleSergio a răspuns:

Nu draga. dar cum asa ceva? in comparatie cu becalii nu esti inculta deloc happy. da totusi daca tii neaparat.ai putea sa cultivi niste fîn, cereale...sau sa plantezi copaci big grin.
Acum sa abordam serios problema happy adica.asta chiar constituie o problema pentru tine? (duuumnezeule...:O denysa deea ...cum poti spune asa ceva? te compatimesc...sincer! by the way...eu inca am cultura de la 3 ani big grinnu de alta da nu vreau sa fiu artificial...eu ti-as sugera sa nu-ti bati capul cu astfel de probleme happy distreaza-te esti inca copil...vei avea timp de cultura mai tarziu... e foarte important sa citesti happy te ajuta foarte mult.asta inseamna de fapt un om cultivat. Iertati-ma daca am gresit cu ceva happy o seara placuta

| catthshshshs a răspuns:

Nu intr-o medie sta cultura asa ca stai linistita...winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da stiu ca poti mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Jkl

| Dyya_1494 a răspuns:

E bine draga stai linistita... mie imi iese 9. 88 stai linistita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este o medie chiar foarte buna chiar daca nu iti dai seama mie mi-a iesit 9. 35 si tot sun nemultumita pentru ca pot mai mult dar si uh trebuie sa te abitionezi pentru ca in a8 a sa iei intai succes in continuare pentru ca o sa ai nevoie in 8 a la fel ca mine. sanatae si numai bine