| Hyperion7 a întrebat:

Mereu am susținut pacifismul și bunăvoința dintre oameni,însă cazul Mangalia arata încă o dată că oamenii sunt niste "animale cochete, ispite a simțurilor", capabile de un arivism dus la extrem.Intrebarea mea este,merita oare ca fata aia sa fie moarta acum, doar pentru un orgoliu prostesc?
In fond era vorba de un băiat la mijloc și oricât de cinic ai fi, nu omori un om pentru că te macină pe tine conștiința!

10 răspunsuri:
| sammie a răspuns:

Bine ai venit in umanitate!

| Hyperion7 explică (pentru sammie):

Țin să te contrazic!
Ceea ce se întâmplă cu precădere la noi, nu e uman happy, ci din contra!
Daca a omorî un om este uman, atunci mă gândesc eu, că a trăi este inuman.

| sammie a răspuns (pentru Hyperion7):

Vere, ziceam ca bine a venit in noua lume, ca inainte acum 100 de ani, smr daca era asa.

| Hyperion7 explică (pentru sammie):

Păcat,îmi pare rău că am venit acum și nu mai devreme, cca 100 de ani sad

| ValentinMihai78 a răspuns:

Donald Trump a spus pe rețelele sociale că îl paște o pedeapsă de peste 500 de ani pentru faptele sale, care nu sunt crime.
La noi în România, după o crimă, faci 10-15 ani de închisoare, maxim 20 de ani și ești liber.
Ești dușman politic, ți se dă 3 ani de închisoare, faci 2 ani și 6 luni.
Restul nu mai am ce să spun.
Iar, dacă faci pe nebunul te internează la psihiatrie 1-2 luni și ești liber.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Pe lângă ia mai sunt 100000 de fete de 14 16 forțate sa facă prostituție cu forța și bătute maltratate rapite de proxeneți și interlopii și numeni nu face nimic în privința asta și nu le salvează din mâinile proxeneți zi de zi și noapte de noapte sunt femei fete bătute violate cu forța și nu se arată cazurile aste la televizor doar foarte rar ai săi vezi sa spună Adevărul cu Adevărat.

| Hyperion7 explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Eu sunt total de acord cu ceea ce spui,însă nici acest caz nu trebuie băgat sub preș. Atatea crime și atâtea abuzuri și toti stau cu mâinile în sân,alții mai dau și din umeri! Pai de ce exiști,tu ca organ al legii,nu sa mai aperi? Cum adică au intervenit prea târziu? NU EXISTA! Ori îți faci meseria,ori lași omul să-și facă dreptate!
Eu sunt conștient că sunt cazuri și cazuri,tot felul de crime, însă eu nu pot face nimic deocamdată, decât să mă uit perplex și să sper că lumea se va schimba odată și odată. Daca as avea o putere, as extirpa tot raul de pe pământ, dar din păcate nu am acesta puteresad

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Hyperion7):

Mieste greu sa continui ce am de spus ce am de zis căci oamenii. Nu toți da uni oamenii sunt dificili nu-mi găsesc cuvântul mieste enorm de greu sa ma exprim și în scris și în cuvinte oamenii au deveni enorm. Din multe privințe care nici nu-ți poți închipui. Gândi imagina cum pot fi uni oamenii..este mult prea mult sa pot sa continui sa vorbesc cu tine toate astea eu pur și simplu nu mai am puterea și speranța sa cred cu Adevărat ca oamenii sunt buni cu Adevărată.

| andreeaeml1200 a răspuns:

Nu doar din cauza unui baiat a fost conflictul dintre cele 2 fete, agresoarea cica era invidioasa pe victima, pentru ca era o fata cuminte, o fata de nota 10, ascultatoare, de asta a si decurs la acest gest. Dar na ce să facem si noi acum, cand prostia si invidia e cea mai populară in ziua de azi.
Asa sunt generatiile astea de tineri, s-ar omora doar ca sa fie numai ei cei mai buni dintre toti, doamne da-le minte la copii, dar in general si la oameni.

| Hyperion7 explică (pentru andreeaeml1200):

Ura și invidia a o venit ca trăsături adiționale.La fel cum mai zicea cineva, nu crede că ține neapărat de generație, aviz comunismului și mentalitatea comunistă.