| TeQui a întrebat:

Mereu la fel! Am o colega cu care ma intelegeam foarte bine eram CMBP! dar o fata Diana se baga mereu iar prietena mea face tot ce ii spune ceea ce inainte nu facea, nu inteleg ce are Diana si nu am eu? de ce o asculta mereu numai pe ea si face doar ce vrea ea. eu daca ii zic ceva nu face nici odata cum vreau eu sad... dar daca Diana ii spune ceva ea imediat! ma enerveaza asta de ce o asculta nu mai pe ea! plizz help cum fac ca prietena mea macar o data sa fie de acord cu mine crying Ofer funda la cine ma ajuta! Ps : Daca o intreb de asta si de ce o asculta ea nu zice nimic si pleaca crying help imi e dor de vechea mea prietena vreau sa o schimb! Orice si hipnoza e buna! dar nu stiu cum

1 răspuns:
| fetita97 a răspuns:

La inceput am crezut ca doresti doar sa fiti din nou prietene, dar mi-am dat seama ca tu vrei sa o conduci pe ea ''de ce o asculta mereu numai pe ea si face doar ce vrea ea.eu daca ii zic ceva nu face nici odata cum vreau eu''
zici ca nu e niciodata de acord cu tine.pai gandeste-te poate nu ai tu dreptate ca ea sa fie de acord cu tine
acum referitor la prietena care se baga intre voi.e clar ca e un fel de fata ''cool''si prietenei tale ii convine sa stea sa o pupe in fund.asa macar va fi ''cool'' ca si Diana.