E un fel de capitulare din partea ta.Inseamna ca te-a vazut goala si deci acelui baiat consideri ca nu mai ai sa-i ascunzi nimic si deci a patruns in mintea ta dincolo de orice bariera.Trebuie recunosti ca nu a vazut decit un corp natural in toata splendoarea lui dar asta s-a intimplat fara vointa ta si ti-a violat dreptul la intimitate. Daca nu il pui la punct o sa mai faca aceleasi chestii cu alte colege si te vei considera vinovata pentru ca ai luat indirect parte la asa ceva.Gindeste-te ca toate trupurile sint la fel si nu a vazut nimic care sa te compromita. Spune-i doamnei caci altfel nu iti vei simti violata numai intimitatea ci iti va viola conditia ta de coleg si de om.
Eu procedez ca tine! Nu cred ca pe doamna/domnul profesoara/profesor o/il intereseaza ce mi-a facut mie ''X''.Eu incerc sa rezolv singura si fara prea multa cearta(e mai frumos asa)...Si sa nu uitam:daca ii parasti pe ceilalti o sa inceapa sa nu mai vrb cu tine:*Pararea meah:XBafta
Daca cineva iti face intr-adevar ceva rau sau ceva cu ce nu esti de acord spune-le in primul rand parintilor
Daca ti-e greu atunci frica te impiedica sa zici, dai drumul acolo ca nimeni nu iti baga ceva carnos pe gura daca zici ceva.
nyoentox2002 întreabă: