Imi plac la nebunie reclamele la scotch-ul Red Bowler (cele cu scotianul barbos) si mi se intoarce stomacul cand vad ochiul, limba si creierul din reclama la Coca-Cola, sau Pepsi...nu stiu exact, ca butonez urgent ca sa n-o mai vad.
Stupide, idioate, toate reclamele legate de detergenți sau prafuri de curățat cada, baia, aragazul, cît sunt de murdare lucrurile pe care le curăță, dacă așa ar fi în realitate, cel ce le-a lăsat să ajungă in halul ăla, sigur nu-și dorește să le curețe. La inteligente, aceea cu limba de la cola, toate care au fost cu maimuțoii ăia doi dela Vodafone, reclama de la str 8, cele ale produselor adidas cum este cea din avatarul meu
Unele sunt foarte idioate, cum ar fi cele la detergenti sau pasta de dinti. dar sunt unele care ma impresioneaza. Anul trecut am fost la Noaptea devoratorilor de publicitate si am vazut o reclama de m-a facut sa plang.
Mi se pare haioasa reclama de la cosmote, cea cu casca. Mi se pare prosteasca reclama cu granini in care fructele beau din propriul suc, sau cea cu apa dorna, parca in care natura se uneste cu orasul...bla bla bla si mi se pare de prost gust cea la pepsi, cu limba, ochii, creierul si asa mai departe. Bine ca ma uit foarte rar la reclame, ca altfel as innebuni. Tara merge tot mai rau, dar reclamele abunda televizorul. Super inteligent
Salut
sorry nu pot sa-ti raspund la intrebare
dar :
cand sunt reclamele la TV plec la cumparaturi, asa ajut comertul, in special produse autohtone
daca este seara tarziu si la TV apar reclamele, eventual merg la bucatarie si spal vase daca sunt ramase nespalate sau dau telefon...
dar tu?
Anonymus101 întreabă: