| alina_8356 a întrebat:

Mereu sa simt singura pentru ca asa sunt, prieteni pe care i-am avut s-au dovedit a fi falsi iar acum nu mai am pe nimeni, nu mai am cu cine sa ies afara, nu mai am cui sa-i spun ca sunt bine sau ca mi-e rau sau ca plang... nu stiu ce sa fac stau zile intregi in casa... nu mai am pe nimeni
CE SA FAC?

Răspuns Câştigător
| Andreea_8014 a răspuns:

Cauta in continuare.Totul va fi bine big hug
Daca vrei sa vorbesti cu mine add andreea_rebella_96
Eu te pot asculta.:X:X
imi place sa am prieteni si sa le ascult problemele...ca sa le dau sfaturi :X:X

Deyutza:*

7 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Cauta in continuare pana gasesti prietenii adevarati care greu ii gasesti! Si eu sunt in aceeasi situatie doar ca singurul meu prieten imi este familia mea. In rest toti profitori.

| Dan a răspuns:

Intr-o zi vei gasi prieteni adevarati in care sa ai incredere, at o sa fie bine si nu o sa mai fi singura.Pana at mai citeste blogul Clubului nostru(link la profilul meu). Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga delynika, prietenii adevarati sunt rari. Decat sa ai prieteni falsi si sa stii ca nu te poti baza pe ei, mai bine singura. Ti-e greu, te cred, am fost si eu dezamagita de curand de o prietena buna, dar macar stiu cu cine am avut de-a face. Daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva, trimite-mi un mesaj cu id-ul tau si mai povestim.Nu uita, toate trec...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ma simt la fell...cateodata incep pur si simplu s plang..ma simt atat de singurasad

| cioko19 a răspuns:

Imi pare rau @delynika. E destul de urat prin ce treci.
Asa sunt oamenii in ziua de azi ( majoritatea). profita cat pot.pe urma "Pa".
Incearca sa te imprietenesti cu anumite persoane. colegi.sau stiu eu. sad.
Mult succes!:*

| lololololol a răspuns:

Buna happy Sunt si eu in aceeasi situatie, prieteni buni sunt rari, stai pe net, daca nu ii ai in viata reala, macar virtual. daca vrei putem vb pe mess, te pot ajuta, poti conta pe mine, mereu. Suntem aici, si daca esti din bucuresti poti sa iti faci prieteni de pe site, va intalniti undeva etc. Sunt sigura ca vei gasi happy.

bafta happy

| alina_8356 explică:

Ce a fost in trecut dau uitari, acum pentru mine conteaza numai PREZENTUL SI VIITORUL, pe care ti-l faci doar cu mana ta