| nucunoscnustiuggh a întrebat:

Merg la munca si am nevoie de un sfat acolo pot sa dau de cineva care imi aduce aminte de ceva neplacut,ce pot sa fac? ce motiv sa bag ca nu merg ca sa nu ma ia atacurile de panica, dar ce motiv sa bag ca de regula seara primesc raspunsul daca da sau nu.

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Pare aceeasi intrebare la care am raspuns mai sus, ai fost agresat de acea persoana, care e problema?

| nucunoscnustiuggh explică (pentru MarianWLF):

Nu, el a fost si mi-a parut rau, ca asa sunt oamenii, asta e Romania eu am probleme la cap si tot am empatie dar fata de cine merita, pe aia rai alora vreau eu sa le fac rau.

| Simpatic a răspuns:

Ce fel de munca este daca primesti raspuns da sau nu?
este la tine in localitate, este in afara tarii
este o munca cu ziua?
Nu ne-ai dat detalii si nici in ce sens o anumita persoana iti provoaca anxietate?
Ce este intre tine si acea persoana?

| nucunoscnustiuggh explică (pentru Simpatic):

Aproape de localitate, e munca cu ziua.

| Simpatic a răspuns:

Acum ca am lamurit unde mergi, cum am intuit ca e munca cu ziua
de ce sa iti fie teama de cineva? daca nu esti certat de curand cu acela, daca nu aveti ceva de impartit?
inteleg ca ai chestie psihica dar treci peste, mai important este muncesti si sa iei un banut decat sa am o teama de cineva ca nu stiu ce repulsie imi provoca acea persoana!

Si eu urasc un anumit segment de persoane, zic eu ca pe buna dreptate dar unii ar putea sa conteste "dreptatea" mea.
Eu urasc dupa cum am afirmat in repetate randuri proxenetii
Se intampla din cand in cand cand sunt la un restaurant cu cineva, cu persoane mai multe la masa, in anturaj sa vina si pescari, nu ii suport dar nu inseamna ca ma ridic si plec, nici ca ma bat cu ei nici ca fac apropuri sau incep un scandal, tin pentru mine, de ce? pentru ca cei cu care sunt in oras ar putea sa imi puna o eticheta aiurea as deveni un om lipsit de maniere, daca un dubios de asta pe care-l intretin fetitele, ar primi jigniri de la mine, desi nu eu l-am invitat la masa noastra, ci un cunoscut de-al meu!
Deci in viata uneori mai faci si mici compromisuri pentru buna desfasurare a vietii!
Nu suntem obligati sa respectam sau sa apreciem pe toata lumea nici toate lumea nu e obligata sa ne placa!
Important este sa incercam sa ne purtam cat mai frumos!

| nucunoscnustiuggh explică (pentru Simpatic):

Problema e ca pe mine ma ia cu atacuri de panica, e altceva cand nu iti merge bine creierul, intelegi?