Cate intrebari
Cred ca nu vrei acum versete din Biblie despre cer, cer, cer, cer fizic, cer, cer, cer
Treaba e simpla:ori exista Rai si Iad implicit Dumnezeu ori vom avea toti parte de o moarte fizica si vom clasa treaba cu sufletul vesnic la mith busted
Te rog ia-o mai usor cu astea.Nu am citit nici jumate din ce ai scris tu acolo.Lasa ceru pentru morti si tu traiesteti viata cu bune cu rele...hai nu ma face sa iti dau morala ca la copii.
@ikram: Nu sunt Martorul lui Iehova. Au venit pe la mine si au pus niste intrebari. Eram curios.
Cred ca o sa imi ia ore sa raspund la toate astea. Oricum, o sa ma rezum ca nimeni nu are de unde sa stie unde o sa ajungem dupa moarte. Sunt atatea si atatea ipoteze. Nu poti fi sigur de niciuna. Eu, personal, cred ca dupa ce mori, s-a terminat totul. Nu ajungi intr-un loc anume. Poti sa imi dai stupid si nefolositor, dar asta e parerea mea. Si totusi, nu cred ca stie nimeni adevarul suprem, fiindca nu s-a intors cineva sa ne spuna. Parerea mea.
Probabil tu esti unul din Martotii lui Iehova din cate observ, au ajuns si aici pe site. In fine.