| elenaaaaa56262 a întrebat:

Merge sa imi fac relatie pe venus retrograd? sau macar sa raman apropiata de el in perioada asta? de cand am intrat in venus retrograd am inceput sa ma racesc fara motiv,conversatiile sa devina seci, sincer am inceput sa ma plictisesc dar in acelasi timp imi e teama sa nu pierdem legatura
mi-a spus ca ma iubeste, e apropiat de mine si se comporta dulce, dar am auzit ca relatiile de pe venus dureaza aprox 3 luni,asa cum vine asa si pleaca,iar sentimentele sunt doar niste iluzii.
acum doar sa nu fiu luata la misto, asta e mai mult pentru cei pasionati de astrologie dar nu m ar deranja si alte opinii, bune sa fie oricum

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor te ai aprins acum de Crăciun, ești vulcanica si cauți răcoare

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Viața Înseamnă mult mai mult decât ce se spune în astrologie.

| nevermatch a răspuns:

rolling on the floor

| Shuko93 a răspuns:

Faci ce simti ca iti dicteaza inima, Elena. Desi, daca vine o cucuvea si canta, zic prin absurd, asta nu inseamna ca gata moare cineva, Doamne fereste. Este un mit absurd sau o aberatie precum faza cu mercur... Si evident, tu fiind fata sau fiinta emotionala iti recomand ceva. Fii isteata si incearca sa deslusesti logica masculina, asa vei intelege baietii care iti plac daca vei reusi asta. Si evident, sa ramai feminina ca asta cautam la femei, nu un alt barbat...