E interpretabil.
Pe de o parte, pe traseu, nu s-a descurcat mai deloc in ultima partea a competitiei, deci, nu si-ar fi avut locul nici macar in finala.
Pe de alta parte, a rezistat in consilii, a rezistat tensiunilor din joc si a ramas pana la urma, dechi e o fata cu un psihic de invidiat.
Iar, daca o luam altfel, Elena a strans cele mai multe voturi, deci ea a generat cele mai multe "venituri" provenite din voturi spre deosebire de ceilalti concurenti, iar pentru cei ce au facut emisiunea asta conteaza mai mult decat corectitudinea jocului.
Daca se lua in calcul doar modul in care s-a descurcat pe traseu, Elena probabil ar fi fost ultima clasata.
Dar cum au contact voturile, intr-un fel era evident.
E cantareata, este cunoscuta, clar are numar mare de fani, de voturi
Si mai departe, era singura faimoasa ajunsa in fanal, deci sustinatorii faimosilor au votat cu ea, in timp ce la razboinici voturile s-au impartit la 3.
Daca a rezistat de atata timp in consilii inseamna ca lumea o place rau Si eu am tinut cu ea. Individu ala cu palosu in mana era cam dubios. Mare supravietuitor.
Sincer, eu am tinut cu razboinicii, insa, dintre faimosi, parea cea mai ok, gen, avea un caracter ok, desi multi au aruncat cu mizerie in ea cum s-ar spune.
Pe de alta parte, probabil, din toti participantii, ea a fost si cea mai cunoscuta, si de aici si sustinerea enorma de care a avut parte.
Da! A meritat! O fată liniștită, educată, deșteaptă, fără scopuri ascunse.
Cine să câștige? Viclenii?
lamasanustefan întreabă:
adutzza_1262 întreabă: