În primul rând că sa fie clar, România a fost lovită bine de inflație, preturile au crescut, ratele au crescut și fiind o economie slabă o duce mai greu decât alte țări europene în acesta criza.
Acum că am lămurit asta, voi ce ați făcut până acum că sa nu mai fiți săraci lipiți pământului așa cum scrii? Că pare că nu ați făcut nimic in sensul asta. Fiind la master ați testat piata muncii sau doar vă plângeți că nu sunt locuri de munca? Că eu personal innebunesc când aud vrăjeală asta cu trebuie sa ai pile sa te angajezi când voi sunteți megacalificati cu facultate și mastere.
La o adică puteți pleca, e viața voastră dar nu cred că atitudinea față de munca o să vă ajute in afara mai mult decât va ajuta aici.
Sa nu iei asta că pe o judecată ci ca pe un sfat.
Nu, nu merita. Inflatia e mare peste tot. E un fenomen global. La modul cel mai sincer partea asta de lume unde e România, Ungaria și Polonia e probabil cea mai bună din toată lumea.
Buna asta
Partea buna de lumea e fix tarile cu cea mai mare inflatie din UE?
Stii ca Ungaria are la modul cel mai serios o rata a inflatiei dubla decat spatiul UE?
Când am zis "bună" nu mă refeream la inflație ci per total. După cum am zis inflație e peste tot, dar sunt și alte lucruri care conteaza, și chiar mai mult decât inflația.
Vezi tu, una e inflatia de 9% in tari cu economie puternica, unde lumea are putere de cumparare. Alta e inflatie de 15-20% in tari slabe economic unde marirea preturilor si a ratelor duc oamenii in imposibilitate de plata. Asa ca inflatia e peste tot, dar nu peste tot are un impact atat de mare.
Si ce alte lucruri ar mai conta economic vb in tarile de care zici tu? Ca eu nu prea vad.
N-am zis economic, am zis ca sunt lucruri care conteaza chiar mai mult decat economia. Sunt multe lucruri care conteaza in afara economiei si care fac zona asta de lume cea mai bună din lume
Ma faci curios... detaliaza.
Dar sa nu ma iei cu religie, politici anti-gay si nationalism prost inteles.
Buna,mulți se feresc de facultăți, mai nou. pentru ca nu le aduce niciun avantaj, mănâncă bani si nu ai nici servici in domeniul ei... orice inceput e greu, eu zic sa va sprijiniți unul pe altul si copii îi faceti dupa ce aveti bazele puse pentru voi si apoi va gândiți la copii.
In locul vostru as face asa:
1- va terminati studiile (dar nu uitati de sănătate)
2-gasiti un loc de muncă bine platit(chiar daca nu merge cu facultatea)
3-dupa va puteți gândi la altceva
Treaba cu străinătatea e nasoala, dar daca știți limba si aveti pe cineva acolo o sa fie mult mai simplu, dar daca te duci fara sa cunoști pe cineva si fara sa cunoști limba o sa fie foarte greu, dar daca totusi vrei sa te duci puneti bazele in Romania si faceti bani aici si dupa te poti gandi sa pleci
sper ca ti am fost de folos