Nu merita sa te mariti. Doar sa stai asa pentru sex si companie apoi cand nu mai merge despartirea va fi gratuita. De acord cu tine doar interesele se ascund la mijloc
E un chin sa faci copil si ala sa sufere pentru ca masa e curvá iar tu om serios care isi vede de educatia lui. Astia nu stiu ce zic nu vezi numai betivii, drogatii si rahiticii au femei care le trateaza prost si nu le respecta iar noi oameni de rand cu putere financiara (am bani la greu) si masina etc nimic. Adapteazate si va fi bine
Deja o dramatizezi inutil,și eu am crescut fără tată dar nu e un capăt de lume,să înțelegem cumva că tu ești mai "iluminat" și le ști tu pe toate?
Degeaba ai tu banii și ești "educat" dacă nu știi cum să te comporți și să vorbești cu o femeie și ai un caracter respingător,o femeie serioasă (care nu e materialistă) o va interesa în primul rând ce fel de om ești tu și mai important decât toate comportamentul tău,nu ce mașină ai, ce casă ai sau câți banii ai tu in contul de la bancă.
Iar faza cu bețivi, drogați sau ratați care au femei nu e chiar așa cum o descri tu, eu în locul tău mai binr mi-ași lasă frustrările de o parte, si ași incerca să mă schimb.
Niciodata nu o sa intelegi situatia mea, doar daca ai trai pe pielea mea mi-ai da dreptate. Esti bun femeia profita de tine te considera un prost usor de manipulat si posibil care il poate insela cand are chef. Femei bune nu mai exista, voi santeti cei care sperati la SF si de multe ori acceptati sa traiti in minciuna.
Așa cum am mai spus, exagerezi și dramatizezi totul inutil am avut până acum câteva relați și niciodată până acum nu mi s-a întâmplat.să fiu înșelat, cât despre femeile materealiste asta e o altă discuție, nu toate femeile sunt la fel cum nici bărbați nu sunt, iar faza cu femei bune nu mai există e deja prea exagerată trebuie să știi doar unde să cauți.
Nu oricine are parte de sfantele muieri cum zici tu indiferent unde le cauta
Merită să trăiești? Tu trăiești pentru că două persoane mama și tata te-au făcut și te-au crescut. Ei au trăit pentru tine când au făcut asta.
Sa te mariti nu stiu daca merita dar sa te casatoresti cred ca merita.
Cu siguranta exista si pentru tine o persoana adecvata si eu sunt unul care huleste prostituatele si proxenetii, am facut-o si o voi face pana ma vor arde astia pe rug precum vrajitoarele.
Asa ca iti spun nu sunt de apreciat persoanele materialiste, cele care se indragostesc de mii de ori de buzunarul unora, cele si cei care mimeaza sentimente pentru bani, cei si cele care umbla cu persoane in varsta pentru averea lor DAR nu toate-s la fel si nu toti sunt la fel.
Mai exista si oameni buni, cinstiti, corecti si loiali? Da mai exista!
Nu iti pierde speranta tinere!
Aia-i! \m/
Tu ai nume de baiat, poate esti, dar pentru fete e nasol. Trebuie sa aiba grija de casa, de sot, sa faca vreo 2-3 copii, sa aiba job, ca altfel e "intretinuta", si o mai fi lucruri urate, pe care nu le stiu, ca nu-s maritata. \:d/
Pai normal ca pentru tine nu exista daca gandesti asa. Iubirea e ceva ce se simte si nu are interese. Cand pui problema asa poti sa te gandesti ca merita sa faci copii pentru alocatie si sa te insori pentru a fte pe gratis.
Doar daca iti doresti asta, altfel nu are sens sa fii nefericita si tu si partenerul/copilul. Ba da iubirea exista dar va trebui sa o gasesti, nu orice persoana pe care o intalnesti e compatibila cu tine.
Cand te indragostesti si iubirea este impartasita nu-ti mai pui astfel de intrebari esti fericit si te lasi dus de val.
Si da exista iubire numai pentru ca tu inca nu ai gasit asta nu inseamna ca nu exista.
Era pe vremuri un serial Dallas company in care o ea foarte frumoasa si tinara si bogata avea prima deceptie in viata ei si a inceput sa se drogheze.La care unchiul sau care o iubea foarte mult a scuturat-o si i-a zis:viata asta nu este roza nu este doar ca in povesti dar chiar daca ai suferinte trebuie sa le accepti si sa mergi mai departe, daca nu ai necazuri nu poti deveni un om intreg si puternic, da exista suferinte in viata dar trebuie sa le infrunti si pe urma sa zici ca a meritat.Merita nu merita? Toata viata o sa regreti daca nu o sa incerci.Mereu o sa fi cu gandul si daca as fi facut-o? eu in mod sigur as fi avut o foarte mare frustrare in viata mea daca nu o faceam, daca nu pentru altceva pentru asta a meritat, pentru ca sa nu fiu o frustrata pentru toata viata.
Sincer dacă gândești așa nu vei ajunge nicăieri,oamenii sunt practic "construiți" ca să iubească, sentimentul de iubire e unul dintre cele mai plăcute și puternice sentimente pe care le poate simți o persoană față de altă persoană, de asemenea copii ar trebui considerați ca o bucurie și în același timp ca un scop in viața și într-o relație, nu ca o povară și o grijă în plus gândește doar că și tu ai fost o "povară" pentru părinți tăi dar cu toate astea ei te-au iubit și mai important decât toate te-au dorit, un om care nu crede în iubire și dragoste e ca o carte goală.