Din ce puncte de vedere sa merite? Mna, nu intotdeauna e iarba vecinului mai verde.
In Ro te mai descurci cum te mai descurci, in alte parti e si mai rau. De ex am vazut niste articole si documentare despre Canada care a ajuns din rai in iad. E foarte greu sa mai traiesti acolo. Chiar si pe tik tok vazusem un filmulet cu o femeie de acolo care zicea ca viata a devenit imposibila, ca are salariul $5000 si de cateva luni mananca numai paine cu unt ca nu ii ajunge pentru mancare.
Daca tarile astea unde se traia bine au ajuns asa...ma intreb ce fac aia in Filipine de exemplu. Sa nu mai zic de tarile din Africa.
Daca nu te tine nimic in tara, mergi in alta parte si fa-ti o viata acolo. Momentan cel mai bine e in Germania dar cel mai nasol e ca la majoritatea job urilor trebuie sa stii germana. Si se gasesc greu chirii. Daca ai pe cineva acolo sa te ajute esti boier
Mă mir că Canada a ajuns așa,trist,dar și în America e un super decalaj între săraci și bogați, mai vad video pe net cu drogați, săraci fără casă, democrația ar trebuie sa maximizeze clasa de mijloc, asta spun și eu în Germania ce mai merge, dar chiria e scumpă
Normal ca nu, beleaua e ca nu mai merge treaba nicaieri. Daca te gandesti sa pleci in afara e cam tarziu.
In cate tari ale lumii e traiul mai usor? Si din acelea, unde e si mai putina violenta?
Nu știu ce legătură are țara cu inabilitatea unor oameni de face mai mulți bani. În orice țară te poți descurca și chiar îmbogăți.
Si atunci tu de ce nu esti bogat?
Tu esti bogat?
Nu e bogat, e doar,, inabil'' sa facă bani.
Cheers
Sunt student. Nu am cum să fiu bogat acum. Dar după ce absolv și intru în câmpul muncii o să am un salariu mai mult decât decent. Plus că nu poți să zici că nu există români bogați. Plus că nu toată lumea trebuie să fie bogată. Nu există nicio țară în lumea asta în care toată lumea e bogată.
Am răspuns
Bravo tie ca ai raspuns