| limaaan a întrebat:

Mesajele de noapte buna, buna dimineata si de sarbatori sunt mai apreciate cand sunt spuse din suflet decat cand sunt spuse cele copiate de pe google?

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde cui le dai... Un om inteligent apreciaza 3 cuvinte spuse "din suflet".
Dar exista multi care apreciaza mai mult un text lung si siropos, pus pe o imagine frumoasa. Daca imaginea e icoana, deja sunt in extaz.
Deci depinde cu cine ai de a face. Personal le scriu catorva persoane apropiate, cu cuvintele mele, si ii ignor pe cei care fac trafic de felicitari scrise cu greseli.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai nu stiu, oare chiar sunt mai apreciate? Sau aici trebuia sa raspundem clar cu da? Care era... clar?

Sau te referi la faptul ca mai nou, unele persoane nu prea tin cont de asta si un oarecare mesaj copiat, cat de lung, pare ca este mai bun decat unul scurt fara prea mult sens?

Da, si asta ar putea fi adevarat.
Cum este raspunsul de mai sus, depinde de cui ii trimiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.
Cand trimiti texte copiate din alte surse decat imaginatia ta, cei carora le trimiti se prind, mai ales daca acela nu este un stil care sa te defineasca si ei stiu ca nu scrii si nu te exprimi asa.
Mai bine scrie un text simplu si mai putin pompos care sa te reprezinte decat unul copiat.