Buna intrebare.Iti sugerez sa-i scrii direct sa-l intrebi. Daca ar face mai multi romani ca tine, cu siguranta s-ar reduce drastic din atata continut promovat aiurea in online.E grozav ca avem acces la atatea informatii, dar nu trebuie chiar sa crezi pe oricine are un canal de social media care pare mai profi.
Mult pentru ascultare, stimate Domn mariusleontiuc, o sa scriu o informatie de pe site ul lui:
"specializandu-ma in oftalmologie si obtinand examenul de specialitate in anul 1995. "
El nu a zis doar ca e rezident, sau absolvent: https://doctorcip.eu/? srsltid=AfmBOopoC9qSP81f71S5Q71BPIokbKr6XFh8njI_hUuhgQChBebE6Hh2 aici (in site ul enuntat, al persoanei in cauza), zice ca a absolvit examenul de specialitate in 1995, E pposibil sa nu fi lucrat in spital, e foarte probabil, ca el sa fi lucrat numai la privat.E posibil pentru cineva sa poata lucra la privat si sa nu intre in registru(registrul e doar pentru cei care lucreaza la stat?)? din moment ce eu nu stiu prea multe, sau alte probleme pentru care un medic sa nu apara? sau ceva de genul? Acum Doctorul marius, din cate am vazut nu se ocupa de medicina, fizic (munca cu pacienti).E doar autor de carti, si de canale cu documentare medicala pe tiktok Youtube, Facebook,...
Eu de aia intreb, deoarece vreau o opinie, sau mai degraba vreau sa stiu., despre partea de registru, ca din cate am vazut cunosc medici care in primul an de specialitate nu au aparut pana nu au strans documentele, dar aici sunt prea multi ani, fara sa fie in registru, asa mai invat si eu putin despre acel registru.
Nicoleta6 întreabă: