Cel mai bine e sa o duci la un veterinar... asa a avut si o prietena de e mea un caine care l.a calcat masina si a mers putin. dar nu a mai putut.si nu manca apoi a murit
Etajul 6?! Inca n-ai plecat la veterinar?.O consultatie,din cate stiu eu, nu costa prea mult. Daca tu chiar ti la pisica ta, convinge-ti parintii sa mergeti la un consult.Trebuia sa stii de prima data cand ti-ai luat pisica care sunt consencintele.O pisica vrea mereu sa fie libera, sa se joace, si intr-o casa nu cred ca are destul loc.
Daca poate sa mearga isi revine sigur, daca nu putea merge avea coloana rupta si nu si mai revenea
Nu mai este nevoie sa pun aceeasi intrebare ca am vazut-o pe asta. Le multumesc celor cu raspunsurile!
Iti recomand samergi cu ea la un veterinar. Pisica mea a cazut de 2 ori de la etajul 7 si a supravietuit, prima data si-a rupt piciorul si a trebuit sa-i puna tija in picior, a stat cu tija o luna. Nici nu am apucat sa-i scot tija ca a mai cazut odata, de aceasta data si-a strambat maxilarul dar si-a revenit la loc. Nu avem de unde sa stim daca nu s-a rupt ceva inauntru asa ca mergi cu ea sa-i faca o radiografie.
fyfy3 întreabă: