| DevilLife a întrebat:

Mi-a dat de gandit replica cuiva:Nu am incredere in nimeni pentru ca nu pot avea incredere nici in mine.
Voi aveti incredere in cei din jurul vostru, in voi insiva?

Sa incep eu:Nu am incredere in nimeni, nici macar in parintii mei.Stiu ca imi viata mai urata prin lipsa de incredere pentru ca nu am niciun prieten adevarat in fata caruia sa ma pot arata asa cum sunt fara teama ca ma va "vinde" pentru simplul fapt ca eu fac ce fac si lui i se pare deplasat...Nu am incredere nici in mine, simt ca ma lasa puterile si ca nu voi face problemelor si tentatiilor chiar daca imi impun asta si stiu ca tine de etica!

Acum va ascult pe voi. Dau funda si vot!big grin

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Eu nu am încredere în nimeni, decât în propria mea persoană/Propria-mi suferinţă reprezintă singura mea alinare/Am fost trădată până şi de propria-mi soră/De alţii nu mai spun/Am trecut printr-o mulţime de lucruri urâte/Vlaga mi-e pierdută/Glasul mi-este stins/Vorbele-mi sunt pecetluite/Mi-a fost spulberată până şi ultima fărâmă de speranţă/Adorm şi mă trezesc plângând cu, cele mai oribile imagini în gând şi suflet/Mă dezgustă superioritatea celor inferiori/Dar totuşi merg mai departe, deoarece nimănui nu-i pasă de fericirea sau suferinţa mea/Sunt o străină-ntre străini/fericirea pentru mine reprezintă o simplă iluzie optică/Nu mai cred în nimeni şi nimic/Sunt un simplu înger ce trăieşte-n Paradis cu aripile frânte.../Eu mă regăsesc prin intermediul scrisului/Pentru mine, versurile exprimă simţul exprimării şi dezvoltarea raţiunii/Am dorit să public o carte/Am fost deja la 2 edituri/Însă nu îmi permite sutuaţia financiară/Uneori, am blestemat până şi ziua în care m-am născut, dar apoi am regretat şi am realizat faptul că numai laşii se retrag din faţa obstacolelor/Oamenii maturi şi responsabili rezistă până la final cu zâmbetul pe buze/Şi regret fiecare cuvânt rostit împotriva propriei mele vieţi.../Unicul meu dar ce îl deţin pe această lume/Dar merg mai departe/Deoarece am încredere în propria mea persoană şi în capacităţile ce le deţin

6 răspunsuri:
| Calinush a răspuns:

Uite eu cum te aud parca nu ai suficienti prieteni, adica ai dar tot dinaia deampixu...
Fa ca mine fa-ti un cerc de prieteni...maxim 5-6...si cu care iesi mereu! Dar mereu!
Eu am incredere in parinti desi cateodata ma enerveaza sad dar asa sunt ei si sunt singurii pe care ii am.
Prieteni am desui dar nu pot vorbi cu toti chiar orice. Cand am chef de vorba am o prietena cu care pot vorbi orice doar prin simplul fapt ca ne cunoastem de o viata adica ne-am nascut in aceeasi zi!

Eu zis ca trebuie sa-ti faci cercu ala de prieteni!

| Thunder a răspuns:

In mine am incredere, cat o am, dar macar am un dram de incredere fata de increderea pe care o am in ceilalti din jur. Pe zi ce trece imi scade tot mai mult increderea in oameni. Prieteni adevarati nici nu stiu daca am avut vreodata si am ajuns sa nu prea mai am deloc, fiindca in ziua de azi nimeni nu mai da doi bani pe tine daca nu ai foarte multe de oferit de pe urma carora sa se profite. Nu stiu, nu inteleg lumea din jur, sau poate e ceva cu mine, habar nu am.

| Fifylici a răspuns:

Ti-a dat de gandit fiindca in sinea ta sti ca e adevarat dar nu vrei sa crezi asta. Uneori lucrurile din viata noastra mai functioneaza si pe autosugestie, fi mai optimist si vei vedea diferenta.Bineinteles ca daca nu ai incredere in tine si in fortele proprii nici cei din jur nu vor avea in tine iar tu ca persoana nici atat.Sunt probleme legate de viata ta, cand tu stii ca ai dificultati cu tine insati nici D-zeu nu te mai poate ajuta.Prietenii iti pot spune ce sa faci, te pot incuraja dar nu si gandi in locul tau sau sa ia decizii in locul tau.Rezolva-ti probleme cu tine insati si apoi cu ceilalti.
Spun tie toate astea cand si eu am aceiasi problema. Din cauza faptului ca sunt constienta ca, cu mine este ceva ineregula si nu am incredere in mine, i-am impus prietenei mele, sufletului meu sa nu ma mai considere prietena ei, pentru un timp orice tip de relatie intre noi doua a luat sfarsit, dupa un timp de tacere a avenit si intrevarea: de ce faci asa? a venit si raspunsul:Fiindca asa e cel mai bine pentru tine, nu ma simt capabila sa iti mai fiu prietena, nu te merit.Si uite asa din cauza nesigurantei mele, am ajuns sa fac ca lumea sa ma urasca desi ma doare chestia asta.
Daca ai vointa, poti orice!
Mult succes!

| katy a răspuns:

Nici eu nu am prieteni, ii consider amici, secretele mele le tin pentru mine, in schimb, parintii sa stii ca iti pot fi cei mai buni prieteni, invata-te sa fii mai deschisa in comunicare cu ei, iar referitor la increderea in sine.incearca sa fii mai optimista si gandeste pozitiv ai sa vezi ca se va mai schimba situatia iar in ceilalti asa e, sa nu te bazezi niciodata si sa ai incredere ca de la pretenie la ura e doar un pas

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Marea ta problemă este că nu te accepți ca persoană în societate!
Părinții sunt cei dintâi pe care îi cunoști și asta este suficient ca să ai încredere în ei!
Pa, pa.

| phoenix_1016 a răspuns:

Cine are incredere in el insusi stie si in cine din jurul sau sa aiba incredere; increderea se castga nu este un dat de la natura... asadar, nu poti avea incredere in tine daca nu ai facut nimic demn de incredere in acest sens...