Pentru mine, Mădălina Manole a fost şi va rămâne o cântăreaţă excepţională. Avea o voce de-a dreptul mirifică, atât de inconfundabilă... ţin minte că m-a impresionat vocea ei într-un mod foarte deosebit încă de când eram mic, devenind un idol pentru mine. Încă de la început m-a fascinat prin caracterul ei, prin pofta de viaţă pe care o avea. Avea ceva cu totul şi cu totul special, ceva ce nu am întâlnit şi nici nu cred că voi mai întâlni vreodată la nicio artistă.
Am observat un răspuns la alt post, care spunea: "Imi pare rau pentru ea dar nu cred ca cineva (mai ales tinerii) se omoara cu melodiile ei, hai sa nu fim ipocriti, de ce nu ati scris nimic despre ea pn sa moara? in loc de ''ce melodie a mai scos lady gaga'' sau ce stiu eu sa intrebe ''ce mai face madalina manole?''daca tot snteti fanistraight facedar nu, trebuie sa moara omu ca sa il bagati in seama" (paramore). Ţin să spun cu toată sinceritatea posibilă că zilele trecute am ascultat într-una câteva melodii de-ale ei, de care parcă nu mă mai săturam. A fost practic artista mea preferată, am apreciat-o extraordinar de mult pentru vocea ei, şi pentru tăria de caracter de care a dat dovadă, lucruri care reieşeau foarte clar din toate versurile cântecelor ei. Aşadar Mădălina a fost mereu prezentă în sufletul meu, chiar şi înainte de a ne părăsi.
Tot ceea ce mai pot spune este că Mădălina a fost, este, şi va rămâne pentru totdeauna, un înger, unul care a plecat mult prea devreme dintre noi. Un înger care va rămâne tot timpul prezent în sufletele celor ce au iubit cu adevărat muzica ei.
Nu o voi uita niciodată.
Dumnezeu să o odihnească în pace.
M-am trezit in rutina obisnuita. O zi ca oricare alta. Pana cand vad un articol. Citesc si nu imi vine sa cred. Citesc inca 10 articole si tot imi spun ca e o gluma proasta. Am si postat o intrebare si crede-ma ca pana sa o postez m-am uitat de cateva ori sa nu cumva sa nu fie adevarat ce spun. Nu imi vine sa cred. Nu ma regasesc. Madalina era un suflet cald, un om minunat. Mereu i-am ascultat melodiile cu placere. Ma umplea de viata pur si simplu. Bineinteles ca le voi asculta in continuare. Dar nu e acelasi lucru. Ea nu mai e printre noi. Si eu nu mai pot sa ma mint la nesfarsit...