| piscot a întrebat:

Mi-a murit catelul azisad vreau sa mi tatuez ceva sa mi aminteasca de el...ma sfatuiti ce... o litere chinezeaca sa-mi aminteaca mereu de el.

13 răspunsuri:
| margaritar a răspuns:

Nu mai bine ii pastrezi amintirea in suflet?

| kayan a răspuns:

O laba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista si alte metode ca sa iti amintesti de el...

| Elly4all a răspuns:

Dumnezeu sa'l odihneasca, eu iti sugerez mai bine sa nu iti tatuezi nimic poti sa pastrezi zgardasau lesa, ceva care a purtat el.iti va aduce cu diguranta aminte de el.fi tare si poate ti vei lua un alt animalut care sa te inveseleasca si care sa te iubeasca:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kayan zice bine.de ce nu o labutza cu 3 pete[sau ce sunt .nu mai stiu].
Imi pare rau pentru tine, am si eu caine si daca mi-ar muri[doamne fereste!] nu l`as putea uita niciodata.

Poti si initiala lui, numele, sau porecla...
Pastreaza tot ce iti amintea de el si poarta`l mereu in suflet!

| fzcsm a răspuns:

Dumnezeu sa-l odihneasca, dar nu stiu ce sa tatuezi.Gandeste-te la ceva specific, o labuta, cv de genu.

| marsy a răspuns:

Ii poti tatua chipul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Piscotule tatueaza-ti niste crantanele de care-i placeau matalului tau.

| andreea_4628 a răspuns:

Dumnezeu sa-l odihneasca!sad Cred ca cel mai bine ar fi sa tii amintirea in suflet! Dar daca vrei sa iti faci un tatuaj iti sugerez sa ti-l tatuezi chiar pe el!

Pupici, Alexandra.

| jackball a răspuns:

爱犬 —— catelul dragut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te tatuez eu adevaratul_chucky@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi-a murit anul trecut in oct dupa 13 ani din cauza unui cretin care mi l-a lovit in burta cu piciorul ...si eu vreau sa imi tatuez ceva in amintirea lui si ma gandeam la 4 labute micute care urca pe abdomen se ved frumos asta ai putea ac e si u. imi pare rau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi-a murit catelul astazi...calcat de un nebun cu masina.nu voi uita asta! peste 6 ani imi voi tatua ceva special pentru care strang bani de mult(banii erau pentru altceva) si in 6 ani o sa imi amintesc de el bine. tatuajul meu este o poza cu chipul catzelului pe abdomen