Da
Inseamna ca nu ai fost sa ti faci analize ecografii nimic.Ca sa vezi ce ai.
Ba da. Zice că totul se vede ok. Mi-a dat niște pastile mai puternice și le-am luat doar 2 zile pentru că îmi provocau stări de vomă și amețeli
Sunt disperați sexuali, nu înțeleg ca degeaba încearcă, e plin de prosti,tâmpiți care trimit msj la fete, mai ales dacă intri pe o aplicație de dating sau tik tok, insta, snap, TPU peste tot e plin de obsedați sexuali asta pentru ca 80% din bărbați nu atrag sexul opus, vor fii mult mai mulți bărbați în viitor
Nu exista fata sa nu primeasca mesaje de la bagatori de seama. Ei dau mesaje la toate fetele din lista si spera sa faca macar o combinatie. Nu trebuie sa le raspunzi. Eu le dau ignore inainte sa deschid mesajul. Daca vrea cineva necunoscut sa imi zica ceva sa imi spuna direct nu sa inceapa cu "buna, ce faci?"
Aveți nevoie de fraieri ăștia pentru un like pe insta sau de plictiseala
Probabil ca a fost frustrat ca a luat seen . Din pacate in zilele noastre sa dai seen e o cruzime
Păi pentru că nu ai răspuns te-a blocat mi s-a întâmplat de multe ori. Ei cred că dacă nu răspundem după ce spamează mai bine ne blochează că ei sunt mari macho. Nu băga în seamă sunt genul aceia de cocalari care, dacă îi refuzi, nu te mai scot din curvă panaramă și alte genuri de jigniri.