Oameni care n-au avut parte de atenție de la nimeni și pe care toți iau marginalizat. Iar atunci când cineva nu le dă cu flit și-i sportă, au impresia că sunt prieteni de-o viață și-și concentrează pe tine toată nevoia de a socializa.
Am avut și eu parte de asta, când aveam facebook. Dacă n-o bagi în seamă câteva zile o să se prindă că nu-i ok să fie stresantă. Dacă nu se prinde, chiar nu mai merită să vorbești cu ea niciodată.
Nu de alta, dar conversațiile cu astfel de oameni nu-s deloc productive și după o perioadă ajungi să te convingi că ți-ai pierdut vremea degeaba. E mai bine ca acea perioadă să fie una cât mai scurtă.
Eu sunt o persoană sinceră şi în locul tău i-aş fi spus verde-n faţă că este prea insistentă şi că ar trebui să o lase mai moale.
Dar rişti ca ea să se supere dacă îi spui şi probabil tu nu vrei asta, deci cel mai bine ar fi ca atunci când nu ai chef de vorbă să faci să apari offline pentru ea în chat.
Dacă nu ştii cum se face, deschizi fereastre de chat, dai sus pe rotiţă şi după dai pe " Apari offline în chat pentru X ".
Eu sunt tot timpul offline pe chat. Si totusi, imi scrie mereu.
Ştii, ceva nu este în regulă. Este puţin dubios. Ori este o persoană care nu are prea mulţi prieteni în viaţa reală şi acum este disperată că a dat de unul... ori este homosexuală.
Cel mai bine este să îi spui să o lase mai moale şi dacă are o reacţie urâtă să o ştergi de la prieteni.
Nu esti rea deloc daca nu iti convine de ea asta e ai dreptul sa alegi cu cine vrei sa vorbesti si cu cine nu, o stergi din lista de prieteni sau o blochezi.Numai bine
Asteapta si tu mai mult pana sa-i raspunzi la mesaje. Eventual o sa-si piarda interesul putin cate putin.
Poi...dupa parerea mea, depinde si ce iti scriePoate vrea sa socializze si ea..sau..poate e lesby
Iti spun eu. Sterge-o de la prieteni. Sunt tot felul de oameni care vor sa afle informatii gen unde stai, la ce scoala inveti etc. Nu vreau sa te sperii dar stiu multe cazuri cu fete care au fost rapite sau violate. Si nu esti deloc rautacioasa. Cred ca mar rai sunt ei daca ti se intampla ceva Oricum faci ce vrei. Sfatul meu
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: