Te pot marca persoanele din trecut, adica sa inveti anumite lucruri de la ele, sa simti anumite emotii si bla bla, ok, de acord, dar din moment ce ai alta relatie e normal sa te dedici actualei, trecutul sa ramana unde a fost, consider ca persoanele care nu pot trece de trecuturile amoroase sunt cam instabile si relatia actuala va fi afectata grav, va deveni toxic totul. M-ar deranja pentru ca e nu e ok, as fi doar un tampon emotional daca inca e ancorata in trecut, ceea ce n-as accepta si as pune capat rapid.
Tu faci acelasi lucru pe care il astepti de la iubitul/iubita ta, adica ai intrerupt legaturq cu fostii/fostele tale?
Sunt barbat, deci despre iubita vorbim, eu unul ma dedic relatiei si sunt stabil emotional/psihic incat sa intretin din partea mea cel putin ceva sanatos
Ok ok. dar nu ai rasp la intrebare
Nu mai tin
Asa celebru m-ai facut?
Una e sa fie apropiati si alta e sa aiba respect si sa ramana prieteni. Consider ca daca nu ai intelege ca sunt doar prieteni, au respect unul pentru celalalt si se ajuta la greu ai probleme grave cu gelozia si posesivitatea
Tu mai tii legatura cu fostii/fostele tale?
Nu
Pentru mine e un deal breaker.
Există și puține excepții totuși, dar în mare parte zic pas.
Fără drame, fără certuri, mai sunt femei, mai sunt bărbați care ar accepta.
Bun,dealbreaker, dar faci si tu ce ai pretentia sa faca partenera/partenerul tau?
Da, ofer și eu ceea ce am pretenția să primesc.
Eu sincer nu cred ca as putea totuși sa accept o tipa care încă mai tine legătura cu fostul.
Dar am zis ca totuși ar fi câteva excepții, însă slabe șanse.