| CMaria21 a întrebat:

Mi-am cumparat o cartela de orange si mi-am activat o optiune cu multe minute(nu cont numarul) si acum p 28 imi expira si mai am multe minute, dupa c imi reincarc o sa mi se raporteze minutele? sau cum? o sa le pierd? o sa trebuiasca sa imi activez alta optiune? pls rasp:*tnx:X

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai in telefon destul credit cat te-a costat obtiunea, se reactiveaza, dar eu ti-as spune sa nu iti mai bagi asa multe minute. Daca selectezi iar obtiunea care o ai activata iti spune ca poti alege sa dezactivezi reactivarea automata a obtiunii. Dai la asta, si minutele care le mai ai iti raman. Dupa ce ai anulat reactivarea, daca activezi o alta optiune pana sa iti expire asta care o ai, pastrezi si minutele pe care le ai inca 30 de zile sau cat dureaza noua optiune activata. Se reporteaza mai exact.

2 răspunsuri:
leonardk
| leonardk a răspuns:

In general minutele nationale se reporteaza, minutele in retea nu se reporteaza. Poti ramane la aceeasi optiune incarcand cartela cu creditul necesar activarii optiunii sau poti alege o alta optiune. Daca ai creditul necesar si nu optezi ca sa schimbi planul tarifar, optiunea aleasa ti se va activa automat.

| Lady.Love a răspuns:

Odata cu expirarea optiunii, expira si minutele. Si da, daca mai vrei minute trebuie sa-ti activezi alta optiune.