Nu mananc des dar iti recomand sa cumperi din lidl, nu am avut probleme niciodata mai ales cu produsele de la "camara noastra", ambalaj albastru, si da sunt sarate, e carne uscata doar asa tine.
Da, acum mi-am dat seama ca e practic carne cruda foarte sarata ca sa tina si fiind cruda e normal sa aiba un miros naspa. Dar nu mai incerc, raman la salam Victoria
Nu e cine știe ce, depinde de firmă.Am mâncat și mai bune și mai proaste, însă nu e printre preferatele mele.
La gust este normal sa fie sărat, dar in nicun caz nu trebuie sa miroasă a carne stricată. O fi vechi
Sunt prea snobi cei care mananca. Si lor li se intoarce nasul dar nu spun nimic. Dupa aia toarna in ei un litru de tuica sa li se taie greata.
Cu vreo 3-4 ani in urma m-a invitat cineva de Craciun. A scos fineturi pe masa, printre care si ceva branza din aia puturoasa. Nu mai tin minte numele. Ma tot imbia sa mananc. Cand am mirosit-o, am spus: scuze, dar nu am educatia necesara sa-mi placa asa ceva. Insa am observat ca gazda nici nu s-a atins de asa "finete". Era doar pentru musafiri.
Aa da, branza puturoasa. Si branza cu mucegai am luat acum cateva luni tot pentru prima data. Am dat o gramada de bani, pe drumul spre casa ma gandeam in ce combinatii sa o mananc. Am gustat putin din ea si nu intelegeam de ce le place asa mult oamenilor
Ia-l frumos si du-te cu el inapoi la Kaufland, poate iti recuperezi macar banii pe el, sau poate iti da altul in loc.
Kiki20098 întreabă: