Ce boli au alea din poze , zici ca sunt caractere pe IMVU sau Sims. Pai dai ti-ai ales un păpușel, asta nu a vazut cum arata oamenii reali
Mai schimba placa, esti low cost in scenarii. Nu iti e putin rusine sa folosesti poze cu altcineva?
Eu tot cred ca e Strugurela cea adevarata. Si pe live-urile de pe insta era la fel de sarita de pe fix
E cam dubioasa persoana care se ascunde sub contul asta oricum, daca nu e doar un troll care are ceva cu 'Strugurela' atunci e cam palie persoana daca e reala.
Daca o vedeai pe nebuna ce povestea live pe Instagram, nu mai ziceai acum ca e troll.
Esti sigura ca e ea?
99%
Bai asta nu e aia ma care i-a făcut oral unui băiat și a ajuns filmarea pe grupul acela de pe Facebook? Ea e ma
Eu mi-am făcut contul asta ca mi-au trimis link fix aia care aveau video cu ea.
Mai ai video cu ea?
Fraților, o cunosc pe asta de mult. Ea se face de ras singura.
Le face unor baieti oral și gen o fraieresc, nu vor sa facă sex cu ea, ajungea mereu cu ei la liceu in baie sau de obicei in locuri publice și după lumea râdea de ea. Și faza cu Strugurele era ca in ziua vândă filmat-o ăla când ii făcea lui oral i-a trimis videoclip când își băgase struguri jos și dansa dezbracata ca sa nu posteze ăla filmarea
De unde stii toate astea?
Nu mai am niciun video/poza, dar cred ca inca se gasesc pe net
Mamaaa le vreau poate sunt pe ph
Ca am fost băgat intr-un grup unde am primit pozele cu ea când era ținuta de coama ) și alta filmare când era cu unu și ii făcea oral dar atunci era micuța.
După o luna de la incident au apărut filmări cu ea când își baga struguri in... și dansa ca sa nu ii posteze ăla pozele pe Facebook, și ce crezi? Tot s-a făcut grup unde au fost trimise. Dacă nu vedeam nu credeam, sincer, dar lumea nu are ceva cu fizicul ei are ceva cu ceea ce face cu băieții in locuri nepotrivite și oricui cât curaj sa ai sa faci una doua oral neștiind unde a umblat ăla cu "aia din pantaloni". Se mai trezește și cu vreo boala in cavitatea bucala
Trebuie sa recunoastem ca avea talent fata. La 12 ani sa isi bage pumnul in gura pana la cot, asta da talent
E dubios cum stiti atatea si ca e atat de cunoscuta, dar ea ca persoana e dezgustatoare daca e adevarat ca a facut asta. Deja sunteti 3 persoane care o cunosc, dubiosilor )))
Saraca, nu mai are nicio sansa.
3 persoane?
La vlogul ala in care povestea despre nudes cred ca s-au uitat vreo 100k de oameni, si pe Instagram o urmareau cu miile
3 doar de aici, 100.000 pe live? Daca mai face live-uri primeste si donatii, se ajunge.
100k pe Youtube pe vlog, pe live-urile de pe insta nu stiu cati avea
Din pacate e adevarat ce zice, are o problema majora de nu e acceptata de mai nimeni, fie de intentie relatie, fie de intentie sociala.
Ceva nu e in ordine si e f trist. Vine aici ca nu stie ce sa mai faca, nu vede solutii si undeva spera sa gaseasca una.
Nu e de gluma.
Daca cineva vine sa faca misto, vine si se da mare cu ceva pozitiv, nu vine sa zica cat de nasol arata, ca nu castiga nimic.
Nu poate pune poza cu ea, ca ii e rusine si ei de ea. Sunt gramada care pun alte poze, si Dorotheea nu era ea in poza, era alta fata, asta nu e o problema.
Bine, nu e normal sa-i fie rusine de ea, dar aia e, ii e frica ca incep si astia sa se ia de ea.
Din pacate o logica are, cum fizicul e pilonul acceptarii de catre ceilalti (sa lasam vrajeala cu inteligenta ca de multe ori ti se zice ca plictisesti cu discutii serioase), multa lume are tenta sa isi bata joc de un om care arata nasol, in mod natural uratenia cere dispret ca asa a vrut natura, sa fie eliminati cei care nu-s eligibili pentru specie, trist dar adevarat.
Eu nu am o problema cu, cum arata omul, pentru mine cont caracterul si ce are in cap, dar putini sunt asa.
Am un amic care tot asa, are o figura naspa, si lumea se fereste de el, in trecut isi bateau joc de el, deci coincide.
Si daca ar face ssex oral ce? De ce se face de ras? Nu a dat in cap, nu a facut crime, nu nimic.
Si daca trimitea filmari, si se filma facand nu stiu ce, nu vad problema. Cate nu fac asa, si au la like de nu se poate.
Din contra, sa zice mersi ca le facea oral.
Problema la ea e alta.
Daca o sti, cum arata la figura? Arata cum zice?
Si de unde sti ca ea este aia care facea ssex oral? Cum ai verificat ca e acelasi user?
Ca nu stim daca ea e in poza.
De ex Dorotheea auzisem ca a pus o poza cu una de pe FB.
Cu frica ai dreptate, nu as avea curaj sa fac oral la oricare ca cine stie ce boli as lua.
Insa cu userul, trebuie o certitudine ca ea este cea de aici, desi cum am zis, nu ar fi o problema daca ea ar fi, si ce a facut.
Pai daca arata una bine, stie sa se poarte cu mine, ma place si are ceva prin cap, poate sa faca ce vrea, as lua-o acasa.
Nu ma int ce face atat timp cat cu mine e f okey.
Doar sa nu faca infractiuni, rau altora si altele de genul, insa suptul nu e o infractiune si nici facut rau altuia.
Nu se promoveaza doar baby face-ul, majoritatea fetelor medii sunt placute, au relatii si e f okey, si cu talie mai mare, si mai mica, si asa mai departe.
Ceva la tine nu e in ordine, nu stiu ce sa zic, daca arati la figura cum a zis ala, atunci ce sa zic, ai un defect, aia e.
Inseamna ca nu esti nici ca alea medii fete, si atunci normal ca nu te plac baietii.
Evident ca asta nu inseamna sa insulte, aia e magarie.
Ce caracter oribil. Ignora-l și mergi mai departe. Nu e nimeni urat, se promovează un anumit tip și toți caută același lucru. O sa găsești la un moment dat pe cineva de treaba . Nu te lasă demoralizată de comentariile lui urate.
Fă-ți curaj și ștergeți te rog frumos contul, ca deja ne plictisești cu aceleași întrebări repetitive si cringe.
Pedeasupra folosești poza al altei fete, pune o poza cu tine sa vedem dacă chiar ai ieșit din area51 sau nu.
E ultima speță de băiat. "Când o să arăți așa să vorbești cu mine"... de parcă el e vreun frumos. Probabil e un buzat decolorat în cap cu pătrățele de foame și nu vorbește nimeni cu el.
Tu chiar iei în seamă ce zice un astfel de om? Nu te pune la mintea lui și vezi-ți de alte lucruri mai importante, recomand și un block aferent.
Nu e prima oară când patesc asta. Mai e și la medicina, ce crezi? Nu ma asteptam sa fie așa.
Am mai pățit și la alți baieti sau in colectiv la facultate sau la fosta postliceala unde am fost sa mi se arate fetițele astea de pe Instagram cu talia de 2 cm și ochii perfect ridicați, nasul perfect ridicat și baby face.
Mi se pare îngrozitor ce se promovează in zilele de azi, nu era așa acum foarte mulți ani.
Caută și el, ce lui îi lipsește. Frumusețe.
Destept se crede, fiindcă e la student la medicina, dar daca e la particular, ar trebui să își mai vadă și vârful bocancilor.
Nu neaparat, poate fi un baiat frumusel care vrea una tot frumusica. Ca unu nasol nu prea poate emite pretentii.
Si daca ar fi student la medicina, asta nu are treaba cu caracterul, poti avea caracter infect si ca medic, Mengele cum a chinuit gramada de oameni?
Si daca e la medicina ce? Miscarea legionara tot pe la medicina a inceput, nu da medicina marii intelectuali ai societatii.
Dacă tu ești în poză, arăți foarte bine, și vei găsi la un moment dat pe cineva care să te să aprecieze, nu merită să-ți pierzi timpul cu oameni ca el.
Daca arata ca in poza, si eu i-am zis ca e in ordine dar se pare ca nu e, din moment ce foarte multi isi bat joc de ea, si fete si baieti.
Ceva e.
Nu iti poti schimba forma corpului sau a fetei. (fara tone de operatii, care nu ti-o modifica atat de tare) Daca nu te place cum esti nu iti mai bate capul cu astfel de persoane.
Pai cum sa nu-si bata capu cand majoritatea se poarta urat cu ea?! Si ca relatii si ca relatii sociale. Nu e vb doar de ala.
Sufera ca nu e integrata in societate, o inteleg f bine, nu e acceptata zice ea din cauza figurii nasoale.
Pai daca a adus pe unu acasa, si ala s-a dat la ma-sa?! Nu se face asa ceva, ca ma-sa arata mult mai bine dupa cum zice ea.
Asa ceva nu prea am mai auzit.