| meljssa a întrebat:

Mi-am facut si eu cont pe MISS BIMBO, vrea sa stiu de ce nu pot trece la un alt nivel, mai am doar un scop de facut, acela in care trebuie sa merg la coafor sa imi schimb look-ul in 2 codite si parul blond, eu am facut chestia asta de vreo 7 ori insa tot imi scrie acolo ca nu am indeplinit cerinta.nu stiu ce sa ii mai fac.ma puteti ajuta?

3 răspunsuri:
| Alii a răspuns:

La primul nivel :

1 – Schimbă-ţi freza plictisioare pentru a deveni o blondă cu codiţe!
Poţi să faci asta la 'Hairstylist', care se alfă la 'Beauty Center'

2 – Închiriază propriul tău apartament.
Mergi la pagina 'My bimbo'. Acolo ai 2 căsuţe, una pentru prietenul tău, una pentru apartamentul tău, unde scrie 'No place'. Dă click pe 'My apartment' şi alege-ţi apartamentul în funcţie de bani şi nivel. Apasă pe 'Rent' pentru a îndeplini scopul. Nu părăsi casa înainte de a trece nivelul, pentru că scopul nu va mai fi îndeplinit...

3 – Începe perioada de formare profesională!
Mergi la ‘The City’, iar apoi la ‘The Job Centre’.

4 – Salvează o ţinută la "Dress up" (fosta "My room")
Mergi la "Dress up". După ce te-ai îmbrăcat, dă click pe "New outfit"

| Alii a răspuns:

La primul nivel :

1 – Schimbă-ţi freza plictisioare pentru a deveni o blondă cu codiţe!
Poţi să faci asta la 'Hairstylist', care se alfă la 'Beauty Center'

2 – Închiriază propriul tău apartament.
Mergi la pagina 'My bimbo'. Acolo ai 2 căsuţe, una pentru prietenul tău, una pentru apartamentul tău, unde scrie 'No place'. Dă click pe 'My apartment' şi alege-ţi apartamentul în funcţie de bani şi nivel. Apasă pe 'Rent' pentru a îndeplini scopul. Nu părăsi casa înainte de a trece nivelul, pentru că scopul nu va mai fi îndeplinit...

3 – Începe perioada de formare profesională!
Mergi la ‘The City’, iar apoi la ‘The Job Centre’.

4 – Salvează o ţinută la "Dress up" (fosta "My room")
Mergi la "Dress up". După ce te-ai îmbrăcat, dă click pe "New outfit".

dupa ce ai facut asta dai la my bimbo.jos de tot in stanga. sub dreptunghiul roz cu cele 4 cerinte scrie level up.si treci mai departe daca mai ai nevoie de sfaturi dai add la copil.inocenth_zoozolee. si mai vb acolo.succes

| Carrie a răspuns:

Alege a treia din primul rand de nuante de par.