Cei care se tin de sala nu isi vor pierde muschii sau forta atat de dramatic pe cum crezi tu. Doi la mana, daca ai muschi si arati bine nu inseamna automat ca esti si carismatic si extrovertit.
Pe Tinder ai sa gasesti urmatoarele categorii: cel mai des femei singure de 25+ care au copii sau care nu sunt foarte atragatoare, barbati care nu sunt atragatori sau care au fost si sunt singuri de 25+, si restul ai sa vezi femei si barbati care vor doar aventuri si le este mai usor sa caute asta la o apasare de ecran. Pe Tinder cam asta gasesti. Nu spun ca e ceva rau sau bun, ci doar asta e realitatea.
Am folosit recent, mai mult de curiozitate. Sincer, am dat de tipe atragatoare. Nu stiu daca cu copii sau fara. Dar mi-am pus categoria mea de varsta, deci de la 27-34. Majoritatea aratau bine. La barbati m-am uitat doar pe tinderul colegei. Si-a selectat acolo la criterii tipi care fac sala regulat sau zilnic si dadea de barbati care si ei aratau bine. Dar ma enerveaza maxim acel criteriu, ca pot femeile selecta barbati in functie de cum merg la sala. E cumva discriminare fata de restul
E discriminare doar daca promovezi asta, nu si daca preferi tu personal. E o diferenta considerabila intre dicriminare si preferinta.