Eu sunt bărbat și port blugi bootcut ca acum 25 - 30 de ani.
Uite-mă în poză și vezi că am și cizme în picioare stil ciocate dar alt model - observi partea de jos la blugi.
Așa mă îmbrac de vreo 27 de ani și nu am mai schimbat moda.
https://i.postimg.cc/R0w8mQrb/poza.jpg
De ăla care a strigat după tine și avea cam vârsta mea, am aproape 50 de ani - e un DISTRUS la cap și nu ar trebui să îl iei în seamă.
Topicul asta-i continuarea celui de acum cateva zile?
https://www.tpu.ro/......-mult-rap/
Constat ca ai o obsesie bolnavicioasa in a vorbi despre tine, despre corpul tau si vestimentatia ta, pe care incerci sa le pui in valoare prin descrieri puerile, imaginative dar ireale, chiar imposibile.
Mi-a placut topicul cu ascultatului muzicii rap la casti atat de tare de auzeau si trecatorii ce canta in castile tale, iar tu cu un auz supersonic, intelegeai ce vorbeai aia pe strada, chiar cu castile cu muzica tare la urechi.
Acum sa lasam partea amuzanta a topicului si sa discutam de cauza anxietatii tale!
Orice om inteligent cand constata ca este privit ridicol sau comentat uracios pe strada (in nenumarate randuri) pentru vestimentatia purtata, intelege in final ca ceva din vestimentatia lui/ei nu este tocmai adecvata pentru corpul lui/ei si isi ajusteaza imbracamintea si comportamnetul pentru binele si sanatatea persoanala, ca aia de pe strada trec si se amuza doar, dar tu faci crize de anxietate si frustrare de ajungi la psihologi si psihiatri.
Mi-e greu sa cred ca cineva necunoscut se ia de tine pe strada pentru felul in care te imbraci. Cum sa eviti nu stiu, aceste lucruri nu se intampla in general dar in cazul in care se intampla ai doua alternative: ori il ignori total, ori te opresti si il faci in toate felurile posibil.
Poate totusi zona in care mergi nu e una prea ok, sunt multi dobitoci pe strada, nu trebuie bagati in seama. Ca sa eviti lucrurile astea, poti sa mergi in compania colegilor, sau sa schimbi traseul zona prin care te plimbi, sau sa mergi cu taxiul, uber ul daca iti permiti. In timp lucrurile astea se vor mai schimba, toti golanii astia nu vor mai avea tupeul asta,, fac asta ca te vad tanara si cred ei ca nu ripostezi iar ei sunt plini de frustrari.