Salut.
Cand vine vorba de incuietori si alarma, nu merita sa le iei in derizoriu. Rezolvi la reprezentanta.
Incuietoarea de la casa unde o rezolvi?
La firma de unde ai comandat usa, le spui sa-ti dea alta pereche de chei.
N'are cum, sunt unice pentru orice model in parte. A patit'o mama si a trebuit sa cumpere alt butuc. La usile de fier se gaseste foarte greu.
Deci Ionut cumpara alt butuc la usa! Si ai rezolvat problema )
Sa ne dea si noua o cheie eventual..sa o avem de rezerva )
Da,sa stea linistit ca nu furam nimica.
Poate e ceva interesant pe acolo..hmm Cine stie ce "comori" ascunde
Schimbă butuci, yale.Chiar dacă ţi le înapoiază cineva, ce l-a oprit nu să facă dubluri?
Propun sa ii suni si sa ii intrebi daca au gasit niste chei. (Poti spune ca nu erau ale tale..ale iubitei sau gasesti tu)
Daca nu le'au gasit (sau le'au gasit si nu vor sa le innapoieze - putin probabil - exista politia) zic sa schimbi butucul de la usa casei. Simplu, fara probleme. Mult noroc, si sa fi mai atent data viitoare.
In primul rand informezi parintii tai ori la cine locuiesti, ei vor stii cu siguranta ce sa faca mai departe, si vor gandi matur, probabil schimbat butucul, nu e de gluma in situatii dinastea.numai bine si fii mai atent alta data
Mi-e teama sa le spun parintilor ca ma vor certa si in plus o sa ne coste ceva bani, ca sa schimbam incuietoarea?
Repet, eu am usa din fier nu din aia de lemn /
Nu costa o avere sa schimbi cilindrul, exista chiar firme care vin sa iti schimbe butucul si tot ce trebuie sa faci este sa ii suni
de exemplu:
https://www.meseriasilacheie.ro/
Faci cum vrei pana la urma, ai cerut un raspuns multi ti-au oferit, e ca in viata alegi ce vrei pana la urma, dar mai bine o cearta si chiar daca e usa metalica se poate schimba orice la ea, deja ma depaseste subiectul asta...mult noroc in viata cu gandirea asta si maturizeazate cat mai repede
RuslanBoesteanu întreabă: