| Goddessss a întrebat:

Mi am schimbat căștile și mereu când ascult ceva pe YouTube imi apare faza cu microfonul de la google.
aveți vreo idee de ce?
nu mai suport

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vezi daca se intampla la fel pe alt broswer

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

As sugera doua lucruri (de vazut):
- daca ai o aplicatie Google printre aplicatii, dai pe ea, dai la setari- voce - voice match - si o dezactivezi (ok google), vezi daca face tot asa.

- dezactivezi aplicatia Google de la Setari- aplicatii, pentru ca oricum... ma astept sa folosesti un browser pentru asta, al telefonului sau Chrome (de exemplu).

| Celcestietot a răspuns:

Adica la tastatura iti apare functia cu microfonul?

| Goddessss explică (pentru Celcestietot):

Nu, pur si simplu când ascult muzica, apare opțiunea cu microfonul de la google, nu știu cum sa ti zic.
cred ca e de la căști.
dar ma minunez, deoarece am dat 50 de lei pe ele, nu i un preț mic

| Celcestietot a răspuns (pentru Goddessss):

Cred ca te referi la faza aceea cu identificarea piesei prin microfonul Google, nu?

| Goddessss explică (pentru Celcestietot):

Nuuu, efectiv ascultam orice piesa pe YouTube si se baga microfonul de la google. ala care in loc sa testezi, vorbești si iti cauta google ul ce ai vrut sa zici.de ex câine.
in loc sa scrii câine, spui câine in microfon, si ti l cauta google ul.
chiar nu înțeleg de ce îmi apărea.
acum nu mai apare.
poate o sa reapara din nou. nu știu. eu zic ca e de la căști. ca am mai pățit odată asa cu niște căști acum 3 ani.

| zilog a răspuns (pentru Celcestietot):

Este posibil să fie virusata și sa ii ceară aceptul sistemul de operare ca sa facă intercepări si transmisii ambientale
pentru ca sa asculte cel ce a virusat-o ce vorbeste in camera respectiva
acum există 2 opțiuni ori acceptă să fie ascultată ori reinstaleaza sistemul de operare pune un windows nou curat merge la propietatile placii de sunet dezactiveaza de tot microfonul
adica ii explica placii de sunet că nu exista deloc fizic microfon
la toate sistemele de operare este cu putinta asa ceva nu stiu sigur ce sistem de operare foloseste ea
si cam asta este tot

| Celcestietot a răspuns (pentru Goddessss):

Probabil, am mai cautat si personal cred ca este vreun bug, reseteaza-ti telefonul in caz ca n-ai facut-o.