| mariayoy a întrebat:

Mi am scos maseaua definitiva, si nu mi s-a oprit sangerarea de vreo 3 ore, si ma tem ff tare, ce sa ma fac?sad

7 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Du-te înapoi și spune-i să-ți dea ceva pentru coagularea sângelui. Sau măcar spune-i că nu ți se oprește sângerarea.

| LoveSleep a răspuns (pentru LoveSleep):

Ah, stai, e 9:25, n-o să mai fie nimeni acolo.

| Sofer a răspuns:

Baga niste comprese si opreste sangerarea ca la dentist nu mai ai cum sa ajungi noaptea ca e inchis.

| Florentina9210 a răspuns:

Pai ma copile, ai stat 3 ore ca sa vezi ce? cum curge sange? Esti ca in faza aceea cu dorbul de sare, serios daca te mint.
Pune o compresie si stai cu ea peste noapte si maine dimineata daca sangerarea nu s-a oprit, mergi la dentist.

| OoBunnyoO a răspuns:

Mai ai pansamentul pe care ti l-a dat dentistul acolo? Daca nu, incearca sa pui tu peste zona respectiva o compresa sau o bucata de vata, ce ai prin casa. Apoi, aplica presiune pe zona respectiva. Incordeaza-ti maxilarul 10-15 minute, punand presiune constanta pe zona respectiva si sangerarea se va reduce.

Daca ai facut deja chestia asta si tot nu ti-a trecut, atunci mergi maine la doctor la prima ora.

| WaterDrop a răspuns:

Mergi la spital daca este o sangerare abundenta si doar putin sange amestecat cu saliva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rezolva-te inainte sa mori de la prea mult sange curs.Nu stiu de ce ai stat 3 ore degeaba, si nu stiu de ce ti-ai scos maseaua, dar ai grija sa nu iti bati joc de gura ta, spala-te pe dinti zilnic.