anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-as dori sa ma trezesc din acest cosmar numit"Viață"

Cand adorm, imi doresc sa ma trezesc si sa fie totul altfel!
Probabil ca toti ati avut cosmaruri..si stiti foarte bine ce sentiment placut avem,atunci cand ne trezim si spunem:"Doamne, a fost doar un cosmar..."
..imi doresc sa ma trezesc si eu din viata asta si sa spun c-a fost doar un vis urat.

Asta-i singura/ultima mea sperantă,sa fie totul doar un cosmar.

Am ajuns la Limită!

De doua zile am inceput sa ma 'Descarc' de sentimente, pe acest site minunat..si ma bucur c-am gasit persoane care ma-nteleg!
happy

10 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Dacă vrei ca viața ta să fie altfel de ce nu faci ceva în sensul ăsta?

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Încerc,dar nu are niciun rezultat!
N-am cum, n-am cu ce, nu se poate!

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba se poate, dar e vina ta că nu faci ceea ce trebuie. Ai posibilități, nu cred că ai vreun handicap să zici că nu poți.

| Dorotheea21 a răspuns:

Citeste "Fabrica mortii" sau iesi in oras si uita-te o ora la un cersetor.
Brusc, viata ta o sa-ti para vacanta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce nu mergi la un psiholog? Te poate ajuta sa vorbesti cu cineva chestiile astea.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am fost!
Psihologii isi fac doar meseria.
Nu exista psiholog sentimental, cel putin pentru mine.
Crede-ma, sa fii psiholog, e doar o meserie.
Poate ma insel, dar imi asum tot ceea ce spun!

Aici ti-ai spus amarul cum o faci si la psiholog. Macar acolo primesti un raspuns de la cineva care are experienta de viata nu de la copii care nu au terminat macar liceul. Psihologii nu pot fi si "sentimentali" si sa isi faca si munca bine. Nu cred ca ai inteles asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pacat ca nu putem sa ne punem la nani si altcineva sa ne rezolve problemele iar cand ne trezim sa fie numai lapte si miere. Problemele tot acolo sunt si tu trebuie sa le rezolvi. Si nu stiu cum te descarci pentru ca nu spui prea multe. Ai putea sa iei un caiet si sa scrii tot ce-ti trece prin cap, tot ce te framanta, toate gandurile si la sfarsit sa vezi care e problema si sa cauti o solutie. Sau fa asta intr-un document word, oricum iti e mai usor, dar nu sta sa te gandesti. Exprima fiecare gand liber.

Fac asta deja.
Nu pot sa spun prea multe, fiindca mi-ar lua 2 zile sa scriu tot ce m-apasa.
Si nu cred ca cineva are timp sa citeasca toate problemele mele.

Nu exista nicio solutie..realizez asta!
Dar sunt incapatanat si caut solutii.
nu.renunt asa usor!

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Dar cati ani ani de esti asa trist. Ca nu stiu cum as putea sa te ajut cu un sfat sau mai multe daca nu cunosc varsta ta. lasa un mesaj