| Dismally a întrebat:

Mi-au spus mai multe persoane ca vocea mea ii calmeaza, ii linisteste, ii face sa se simta mai bine. Nu stiu de ce, mie chiar nu imi place, dar sa presupunem ca ar fi adevarat; voi daca ati avea aceasta "calitate" ati face ceva cu ea? Adica sa vorbiti cu oamenii care ar avea nevoie?

42 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

As face un podcast.

| Dismally explică (pentru GabiDumitrescu):

O sa ma uit sa vad exact ce sunt acestea.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Dismally):

Putem sa povestim in privat mai multe. Eu urmaresc oarecum mai multe directii in sensul asta ca si consumator, dar aveam si eu ceva idei.

Bine, o sa caut si eu cateva sa vad care este treaba cu ele si daca as putea face asa ceva.

Remind me, esti gagiu/gagica si ai sub/peste 18 ani? Nu de alta, dar ca voce buna de advertising e posibil sa am niste persoane interesate de astfel de servicii. In cel mai rau caz, o sa discutam si te adaug pe un grup de FB in directia asta (sunt implicat in diverse proiecte, e mai mult de discutat si nu am timp/dispozitie la ora asta).

Nu ma intereseaza advertising-ul.

Nu te-ar interesa sa faci ceva misto si eventual sa faci si ceva bani cu asta? Nu e vorba DOAR de advertising, sunt n directii in care iti poti monetiza vocea.

Nu, nu ma intereseaza banii.

Geezus! Ii donezi, si tot trebuie sa te intereseze. Traiesti cu aer, sau ce? Poti sa nu incasezi nimic direct, sa prestezi servicii contra unor donatii catre ce ong-uri/persoane vrei tu, dar mi se pare de porc sa vii cu placa asta "nu ma intereseaza banii"

Nu e vorba de asta dar nu vreau sa fac ceva comercial.

Nu faci comercial pentru end client si nici nu faci reclama fara noima la ceva. Onestitatea sa stii ca inca mai e pretuita, chiar daca avem n exemple jenibile in jur, cum ar fi Buhnici. Vezi, chiar trebuie' sa povestim serios pe tema asta. Si eu am unele chestii non-profit in cap, dar daca se poate obtine un profit si directiona undeva, de ce nu? Prefer sa fac 1 milion de epuroi pe care sa ii bag intr-un ong care se ocupa de luminarea mintilor tinere (ASUR, de exemplu) decat sa fac 5 milioane pentru mine.

Nu ai inteles ideea. Pentru mine este mai important sa ajut o singura persoana facand ceva personal decat sa donez o suma de bani oricat de mare.

Cu banii poti sa ajuti si una sau mai multe persoane, personal. Personal-personal, dar ajuta si banii oricum am pune problema.

| Catrice a răspuns:

Da audio cu vocea, sa vedem dacă e asahee hee

| Dismally explică (pentru Catrice):

Nehh, doar in privat si eventual contra-cost laughing

| Catrice a răspuns (pentru Dismally):

Eee orice demo e gratishee hee

Bine, m-ai convins. Hmm, dar nu am microfon la calculator deci nu se poate laughing

Eh îți faci cont pe. discord ca ratații și vorbești acolohee hee

Nu, pentru voce folosesc doar telefonul si WhatsApp big grin

Super,dă-mi nr tăuhee hee

Nu ma provoca laughing

N-ai curaj oricumhee hee

Ti-am trimis numarul in privat big grin

Uuu

Ti-a pierit tie curajul acum? laughing

Nah doar ma puneam la somn și meditam la un răspunshee hee

Bine laughing

| Apokales a răspuns:

As face un juramant de tacere.

| Dismally explică (pentru Apokales):

Asta a fost chiar buna laughing

| Invictusman a răspuns:

Într-o lume paralela ți se mai spune tămăduitor-ul/cel ce lecuieste /vindecătorul suprem intergalactic.
Pe cei cu depresie ii poți ajuta mult, poți face content pe acest subiect pe YouTube scoți bani frumoși, când se plictisesc abonații de tine te dai nostradamus din balcani sau călătorul în timp happy

| Dismally explică (pentru Invictusman):

Nu cred ca mi se spune asa nicaieri laughing Nu stiu ce sa spun, la depresie cred ca ar trebuie sa fii calificat, altfel ai putea face mai mult rau.

| Invictusman a răspuns (pentru Dismally):

Ar trebui sa ii asculți pe cei care te-au compkimentat și sa ai mai multa încredere în tine.
Eu câteodată când vorbesc zici ca sunt la reanimare pe ultimul episod, transmit informații sacadat din lumea de dincolo, din tărâmul morților.
Mai voisam sa devin și solist vocal, prima data când am fredonat o melodie o aud pe maica-mea cică ca, i-o căzut tabloul în cap, atunci mi-am dat seama ca sunt un artist de neînțeles și ca nu am ce cauta la X Factor.

| DonEduardo a răspuns:

Pai tie nu ti se pare asa pentru ca tu iti auzi vocea diferit fata de cum ti-o aud ceilalti. Si acesta, zic eu, este un dar. Foloseste-l ca sa faci lumea sa se simta mai bine.

| Dismally explică (pentru DonEduardo):

Ma voi gandi la asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aș face podcasturi sau aș înregistra cărți audio.

| Dismally explică (pentru anonim_4396):

Ce sunt podcasturile?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dismally):

Niște discuții de lungă durată, de regulă cu invitați, pe anumite teme. Caută pe Youtube și vei înțelege la ce mă refer. Micutzu, Bobonete, 99 Entertainment, pe aici găsești podcasturi.

| Dismally explică (pentru anonim_4396):

Am inteles, o sa ma uit happy

| InYourPants a răspuns:

As inregistra povesti pentru copii cu cancer

| Dismally explică (pentru InYourPants):

Da, e o idee buna si asta happy

| Morbid a răspuns:

Băgate pe asmr daddy cu din astea, poate faci și un ban cinstit de pe urma unora. laughing

| Dismally explică (pentru Morbid):

Asta ar fi prea ciudat laughing