Salata verde,cartofi natur,piure de cartofi,cartofi la cuptor,salata de rosii,musaca,mancare de cartofi,mancare de praz,mancare de legume,fructe,cornuri cu gem,covrigi,cozonac de post, salam de biscuiti de post, etc. Funda?
Http://gastronomie.ele.ro/Pizza_de_post_--r171.html.Sper ca ti-am fost de ajutor
Buna si eu tin post iti dau cateva felurid e mancare:
Pateu vegetal este foarte bun
Piuree de cartofi
Legume
Fructe
Cartofi prajiti
Margarina Delma cu Gem daca iti place desigur
Sa stii ca poti sa bei si sucuri
Si orice altceva care sa nu contina ceva produs de animal adica sa nu contina :oua, carne, lapte de ex. branza e facuta din lapte deci nu ai voie.
Sper ca am fost de ajutor. Ciao
Eu cand tin post.manc cel mai mult cartofi prajiti sau pireu` cu ciuperci trase la tigaiesalate...
Mancare de post:crantanele de post, fasole scazuta, sufleu de brocolli, brocollie cu sos bechamel, chiftele de ciuperci, ciuperci sotate, salata de orez prefiert, supa de legume, ardei umpluti de post, munte de legume, mancare de dovlecei, tocanita de mazare cu ciuperci si alte legume, ardei umpluti cu ciuperci, sarmalute din orez, piparus de post, salata de fasole cu nuca, salata asortata cu sfecla rosie, supa simpla de chimion, mancare de legume, salata de fructe
Poti sa vezi cum se prepara pe site-u: mancare de post retete culinare mancare de post, dupa ce scrii pe google mancare de post.
SUCCES, SI POTI CUMPARA DIFERITE PRODUSE DE POST :*