anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-e foarte dor de copilarie si parca nimic numai e la fel, timpul trece atat de repede pe langa noi atunci cand suntem adulti si ne purtam singuri de grija, parca mai bine era sa fiu copil.Sarbatorile numai sunt la fel, abia asteptam sa impodobesc bradul, acum nici macar nu il mai pun.Si voua vi se intampla la fel? Sarbatorile sunt la fel ca alta data?

Răspuns Câştigător
| Nymphetamine a răspuns:

Eu am doar 15 ani si deja nu mai simt magia Craciunului.hee hee A fost sarbatoarea mea preferata, acum mi se pare doar o perioada in care trebuie sa-l mint pe fratele meu ca exista Mosu'.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asta e viata.Trebuie sa acceptam asta.

| jadir a răspuns:

Buna,nimic nu mai e ca in copilarie parca totul era mai dulce si mai magic, insa am invatat sa ma bucur de bucuria celorlalti in special celor mici.Eu am 28 de ani si inca mai cred in ``Mos Craciun`` inca fac bradu desi nu mai are acelasi gust e placut sa vezi altii copii bucuranduse de tot ceea ce inseamna Craciun.

| MuJaRdIn a răspuns:

Poate sunt la fel ca alta data! omul este doar acel ce se schimbahappy e normal, tuturor ne e dor de copilarie, insa randul unora dintre noi a fost, mai lasam si pe altiihappy important e sa iti aduci aminte cu placere si sa fii fericita si bucuroasa cand te gandesti la copilarie!

Întrebări similare