| Lolittaa a întrebat:

Mi-e frica de moarte de examenul de maine din cate modele am rezolvat si cel de anul trecut si simularea pe care am dat`o pare ca ar fi genul liric anul acesta ce credeti ca ne va cadea? eu zica genul liric?

Răspuns Câştigător
| AnaÎşiSchimbăNumele a răspuns:

Din cate am inteles, sunt sanse mari sa pice pastel, daca va fi genul liric. Iar daca va fi genul epic, basm. Dar poate cadea orice.
Eu nu cred ca va fi foarte greu, pentru ca examenul e facut astfel incat sa aiba sanse sa il promoveze multa lume.
Si sunt aproape sigura ca una din compuneri va fi o opinie.
Oricum, succes si lasa emotiile.

5 răspunsuri:
| Amy a răspuns:

Buna! Buna! Eu cred ca o sa aveti in prima parte un text la prima vedere pe care sa il comentati, apoi exeritii de gramatica, apoi o compunere artistica sau o de redactat o cerere, iar la ultimul subiect, ori caracterizare, ori comentariul unei opere studiate la clasa. Bafta multa!

| Lolittaa explică:

Amy imi pare rau sa te dezamagesc dar.nimic din ce ai zis tu acolo nu s eregaseste in modele straight face

| Lolittaa explică:

Si eu cred ca tot pastel :X

| Lolittaa explică:

Ba gramatica este cea mai usoara

| Oanna_1609 a răspuns:

Bai nu e chiar asa de greu cu literatura ca daca inv o definitie de la genul epic sau liric te descurci da sa nu ne pice analiza partilor de propozitie ca la alea chiar ca nu o sa stie nimeni...bafta la examen!