Daca cineva rade de tine pe motivul asta, chiar nu are minte. Toate fetele din lume au patit sa se pateze macar o data in viata lor si daca nu, sigur vor pati. Ideea e ca unele reusesc sa acopere rapid si sa nu se observe sau sunt acasa si atunci nu isi fac prea mari probleme. De acum sa folosesti absorbante mai mari si sa mergi mai des la toaleta sa le schimbi. Daca esti in gimnaziu, poate "mirarea" va fi putin mai mare, dar, odata ajunsa la liceu, cand toate fetele s-au intalnit deja cu chestia asta, nimeni nu o sa se mai agite pentru atata lucru. Am colege in clasa care cand patesc asta, pur si simplu vin la fete si cer un absorbant, in caz ca ele nu au. Ce mare chestie? Nu ar trebui sa iti fie rusine de asa ceva.
Nu a ras nimeni, pur si simplu m-au deranjat acele fete care incercau sa ma convinga sa le spun ca ma vor ajuta si mai stiu eu ce, iar in pauza urnatoarea m-au lasat balta. La baieti, nimeni nu a ras. Am uitat sa zic ca dupa ultima ora m-am dus sa il intreb pe acel coleg (care a trimis-o pe o colega la mine) de unde stie. Mi-a spus ca aproape toti colegii stiu pentru ca cand am iesit din clasa incercam sa imi acopar locul intim, nu ma tineam de acel loc ci doar stateam cu mainile in jos.