anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi s-a raspuns prin MP:
Oare, de ce? Am cerut un raspuns public. Din ce spune, nu este nici un secret. Sau, poate ma insel? Voua, tot prin MP vi se spune altceva?
Iata ce scrie:

TPU.ro
Marţi, 15 Octombrie 2013, 4:53 pm
Mesaj la contact@tpu.ro
Salutare Byyee!

Am citit mesajele pe care le-ai trimis la contact si nu pot fi impasibila la faptul ca ai decis sa iti stergi contul din comunitatea noastra. Atunci cand un membru important al comunitatii ia aceasta decizie, incerc sa aflu ce l-a determinat pentru a incerca sa rezolv problemele ce l-au deranjat.

Din ce am observat in comunitate, am inteles ca te-au deranjat mult enunturile pe care noi le stergem, astfel voi incerca sa clarificam acest aspect.

Stiu ca ti-ai exprimat dorinta de a primi un raspuns public, insa am ales metoda de a discuta deschis cu tine in privat deoarece vreau sa iti scriu pe larg, explicandu-ti exact si punctual de ce eliminam anumite intrebari si raspunsuri. Daca as fi raspuns la intrebarea de pe site, as fi fost conditionata sa formulez un raspuns general, astfel incat toti membrii care iti accesau enuntul sa inteleaga despre ce vorbesc.

Revenind la subiectul postarilor sterse, noi ne luptam in fiecare zi cu multe intrebari si raspunsuri ce nu respecta regulamentul nostru. De la piraterie, trolling, jigniri, vulgaritati, enunturi irelevante, anunturi, spam, pana la temele scolare care ne dau si va dau si voua batai de cap. Nu le eliminam pentru ca vrem sa iesim in evidenta sau sa ne impunem, ci pentru ca trebuie sa ne asiguram ca regulile TPU sunt respectate.

In plus, sanctionam si multi useri suspendandu-i pe termen nelimitat, iar in functie de activitatea lor pe site, le stergem si toate intrebarile si raspunsurile. E o parte din mecanismul TPU.ro nevazuta de utilizatori, dar absolut vitala pentru comunitate.

Ce se intampla din punct de vedere tehnic este ca, odata ce intrebarile sunt eliminate, sunt sterse automat si raspunsurile. Acestea nu au cum sa ramana pe site, nu isi mai au locul si nu ar mai avea nici un inteles. Acest lucru nu ti se intampla numai tie. Toti membrii au in sectiunea dedicata raspunsuri sterse din aceleasi motive, iar asta nu inseamna ca i-am luat pe toti la ochi sau avem ceva personal de impartit cu ei.

Insa, ce se poate intampla, ca in orice activitate in care factorul de decizie este uman este ca din multitudinea de enunturi sterse, sa fi eliminat din greseala si postari regulamentare. Este un lucru pe care ni l-am asumat si tocmai de aceea exista functia de reanalizare a unui raspuns / intrebari.

Sper ca intelegi ca orice decizie pe care am luat-o a fost facuta pentru a mentine site-ul curat, in avantajul membrilor, a comunitatii.

In ce priveste stergerea contului, imi pare tare rau ca vrei sa ne parasesti. Chiar daca nu am interactionat atat de mult pe cat as fi vrut, nu pot sa nu ma intristez la mesajul trimis. Desi esti alaturi de noi din 2012, implicarea de care ai dat dovada si evolutia ta in comunitate, arata ca iti pasa de ceilalti, fiind deschis la problemele lor si devenind un user indragit de membri, o persoana de care suntem mandri ca face parte din TPU si de care nu am vrea sa ne despartim.

Faptul ca in timpul pe care l-ai petrecut alaturi de noi, ai reusit sa acumulezi atat de multe raspunsuri castigatoate si nu numai, ne intareste convingerea ca devotamentul tau, calmul de care ai dat dovada in situatii mai putin placute sunt doar cateva din valorile pe care noi le cautam si pe care am vrea sa le incurajam pe TPU.

Nu am vrea sa iti pierdem urma de aici, pentru ca locul tau pe TPU e unul pe care tu ti l-ai stabilit clar cu ingaduinta, iar noi nu putem decat sa apreciem acest lucru, sa respectam timpul pe care ti l-ai dedicat interactiunilor pe site si sa facem ce ne sta in puteri pentru a te avea in continuare alaturi de comunitate. Cu siguranta ca si utilizatorilor pe care i-ai ajutat cu un sfat sau o vorba buna, le-ar parea rau daca ai pleca.

In final am vrut sa iti scriu pentru a-ti spune ca esti un user important si de nadejde al TPU. Tu ai acceptat si ai aderat la spiritul comunitatii noastre, iar noi putem doar sa fim multumitori si recunoscatori ca te avem si ca te vom avea alaturi de noi in continuare.

Cu mult drag,
Alexandra, TPU.ro

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

E bine ca totusi ti-a raspuns, asta inseamna ca un administrator (cel putin) te-a bagat in seama si dupa cum a mentionat in mesaj esti un user de nadejde pe TPU fapt ce nu se intampla si pe alte site-uri de socializare chiar si romanesti! Si ca sa fiu la subiect, DA tot prin PM sau chiar e-mail se raspunde fiecarui utilizator in parte, tocmai pentru a nu generaliza. Acum am vazut si motivul pentru care ai luat aceasta hotarare, dar care-i problema? Mi-au fost sterse peste 7.000 de intrebari si raspunsuri si...ce crezi ca fac? Stai calm, te consumi prea mult pentru virtual!

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ti s-a raspuns.Deci adm.Tpu lucreaza si tine seama de actuali sau fosti useri.De ce ai fi vrut sa vedem toti ca tu iti stergi contul?

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Nu ca imi sterg contul am vrut eu sa vedeti. Mi se refuza stergerea contului desi cer de mult timp asta. Si se invoca tot felul de motive...

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Intr-adevar este o problema ce spui tu.