Maryus37, sa stii ca te-am apreciat aici pe TPU, imi placea ce raspunsuri si intrebarii scriai dar de la un timp, iti iasa fum pe narii si ti-ai aratat cornitele de mare regizor, in concluzie un figurant, genul asta de persoane eu nu il suport
E chiar enervant sa stii, oricum mersi melodia lu N%D, imi place al nebunie o ascult in masina, o am pe stik, si cea dea 2 melodie e superba, candy, eu am raspuns la am 2 intrebari, pup tot(mihaa)
In 99, mi-am cumparat pantaloni ca ai deliei si adidasi cu talpa inalta ( cum are delia in videoclipul melodiei vino la mine) chiar mi-ai trezit niste amintiri placute, imi pare rau ca ti-au fost refuzate cele 2 intrebari si oricum eu iti multumesc pentru dedicatie, eu am vazut-o asta e cel mai important si m-am bucurat foarte mult pup dulce
Si mie la fel tot 2 ba chiar acum 4 ca nici eu nu am injurat cred ca din greseala au refuzat cei de la TPU in loc sa o puna.
Ce rautacios esti maryus37 app am uitat tu intri pe TPU doar sa te distrezi, imi amintesc intrebarea ta
Dar nu am spus ca a gresit cu ceva, din partea mea poate sa faca ce vrea. Doar ca @mariomario a vrut un raspuns, motivul ala era. Nu a facut diferenta intre dedicatie si intrebare, iar alti utilizatori au facut-o; dar nu sunt eu ala, pentru ca mi-au placut melodiile
Ma amuz pe la sex pe acolo, sunt niste "genii" simpatici rau... Si nu am scris nicaieri ca sunt mare regizor. Figurant? Eu asta inteleg: 1. Persoană care participă la desfășurarea acțiunii unei piese de teatru, a unei opere sau a unui film numai prin prezența fizică sau prin gesturi, atitudini etc., fără să rostească nici o replică. ♦ Persoană care este prezentată la desfășurarea unui eveniment, la o întâmplare etc., fără a participa efectiv la ea.
Dar nu e genul meu...
Ma intreb, daca era alt utilizator in locul lui @mario tot asa sareai cu afirmatii la persoana mea?
Iubiti-va mult, virtual bineinteles
Maryus37, incepem sa ne intelegem, da ai dreptate daca era alta persoana decat mariomario, sincer ma durea in cot, sau nici acolo
Duelativa. apropo maryus 37 fac diferenta intre o dedicatie si o intrebare, am numito intrebare pentru ca scrie "pune intrebarea ta aici", eu nu am nici o sectiune "pune dedicatia ta aici", poate tu ai