Iti dau dreptate, si eu din 7 ani de TPU abia ce mi-am facut ceva prieteni,anul asta am particial activ la viata sociala virtuala,ce sa spun ipocriti,falsi,mincinosi,depresivi, incapabili de gandire rationala, asta e societatea noastra nu prea ai ce alege, traim intr o tara de clovni, daca nu ai simtul umorului inebunesti
Uite eu fiind singura de foarte multi ani m-am inscris si eu pe diferite site-uri de socializare, si daca ai cumva o alta parere sau nu faci din prima ce iti cere el apoi da in tine si vb urit de nu te vezi asa ca am zis ca mai bine singura decat sa am parte de asa ceva.Inclusiv aici in primele zile am fost rau atacata desi am postat doar lucruri dragute dar nu a placut. Dupa primul soc m-am redresat si am invatat de ce sa ma feresc si cum sa ma feresc dar de tot nu pot evita astfel de situatii pot doar sa nu le bag in seama sau sa dau ignor.
Scuze draga,, nu-ti inteleg numele" dar esti putin pe dos
Are dreptate Miss hecate, aroganta, nesimtirea si impertinenta sunt cele mai valoroase calitati ale unei persoane, in schimb sunt oribile bunul simt, cumpatarea si modestia.
Anonimatul din online e nesimțit. Cu prietenii lor sigur nu sunt așa. Am întâlnit si eu.