Era o laie ras, pai asta e scopul lui Putin, adevarul e ca nu poate momentan sa faca asta, el se astepta sa puna la pamant Ucraina imediat dar s-a lovit de o rezistenta incredibila a ucrainienilor care nu vor cu orice pret sa se lase. Soldatii lui putin sunt morti de foame pe acolo si fara combustibil, turbeaza stapanul lor cand vede ca sunt mitraliati pe capete.
Aia nu au venit cu toata armata, e si asta adevarat dar pana acum s-a facut de ras ca o tara non-Nato le-a bubuit capatinile, s-a mictionat cu stil Ucraina si cu bolta pe marele putin si marea Rusie, Ucraina a avut arme de la occident si au fost instruiti bine de tot + ca au o dorinta mare sa scape de tot de astia, ma declar admiratorul armatei lor, merita tot respectul poporul asta de luptatori si sper sa o tina tot asa.
Rusia nu avea nici cea mai mica sansa intr-o confruntare cu Nato, o zi maxim daca rezistau si asta fara sa se dea cu nucleara. America 1 vs 1 ii bate de ii zapaceste, daca intervin toate statele din nato iese macel grav pentru rusi, ipotetic vorbind.
Acum vede lumea cat de tare este Rusia.Din fostul RSSS cele mai bune tari, dotate si rusi rusi, erau Rusia si Ukraina, astea 2 tari erau spuma URSSS in rest umplutura.
Deci daca astazi vedem cat poate Ukraina,ne facem o idee cam cat poate Rusia nu is departe uni de altii, is tot rusi, aceiasi oameni, a ceiasi gandire, aceleasi obiceiuri.
Atat pot, mai mult is vorbe si povesti.Rusia se da mare pe vremeuri ca aveau arme nucleare,in rest nu prwa a avut vreodata cu ce se lauda.
O tara de migratori si comozi,salbateci care doara stau si cauta sa dea in cap altora sa le ia ce au,nu fac nimic,nu-s creeatori,is cam zero,stau si mulg vaca, mulg gaze si petrol si cam aia e tot ce au ei si ce fac.
La ditamai tara ar fi trebuit sa fie in varf, dar v orba aia cat poti atat faci
Chestia este ca ei nici nu-s oameni placuti, sa aiba cuvant, sa fie parolisti, sa te poti baza pe ei.De aia nimeni nu-i agreeaza,mereu numa scandal.
Am putea sai comparam cu tiganii vor sa o fredoneze si sa ia totu dea gata.
Ce vor astia? Ducase de unde au venit,au teren cat un continent,sa il exploateze,sa il lucreze,sa il faca frumos,sa ajute si alte tari si oameni, apoi o sa fie respectati si apreciati.
Dar cum am zis ei fiind de astria veniti de la stana din cimp, nu stiu cei aia vorba buna, incredere etc.
In fata NATO is pierduti, is pe nicaeri, plus ca nici tarile foste sau actuale comuniste nu-i agreeaza.Nimeni nu-i vorbste de bine oare de ce?
De "buni" ce sunt de aia
Ursu doarme de cand aparu, asa ca lasa-ne cu povesti nemuritoare Cum am mai spus Rusia atat are, mai mult na putut niciodata.Tot cea luat au fost teroitorii luate de la de asrtia ce pasteau turme de capre prin asia, ori terenuri unde nu era nimeni.
Poate sa doarma, treaz tot domind sta numai povesti creeate in jurul uneoi tari care nici pe jumate nu s-ar fi ridicat la nivelul ala.Pe rusi iau batut si aia de prin cecenia si tu vii sa ne spui ca doarme au fost aia la ei acasa si le-au traso la opera, la serviciul al; a al lor atat de faimos doara din vorbe
Eu nu ma iau dupa vorbe, ma iau dupa ce se intampla si ce s-a intamplat.
Rusia mai mult de unde este astazi spre vest niciodata n-a fost si nici nu va fi, indiferent ce nebun deal lor o sa-i conduca.
Manumescoo întreabă: