Sper ca vobesti de mine si yasmine, si mai rau multe intrebari stupide au luat copii vacanta nu au ce face
Asculta si tu o manea sasi treaca amarul man https://www.youtube.com/watch?v=Os3Cf0pWkXY pe piesa asta am sa fac amor nebun cu yasmin
Frate, tu chiar crezi ca asta-i rau? Eu am trecut prin toate perioadele de pe TPU, si lasa-ma sa-ti spun: ce se intampla acum aici, pe Conversatii, nici nu se compara cu ce era pe T/A prin 2012-2013. Relatii, despartiri, telenovele, drama, all the things to die for, some might say.
E frumos ca am dezvoltat o mica (,) comunitate aici pe Conversatii, insa, din nou, nu se compara cu ce era pe T/A, unde un tip si o tipa chiar se intalnisera in viata reala. Ideea e ca eram foarte stransi, si ne bazam unul pe altul, si vreo 3 ani de zile T/A era plina de intrebari de la oameni care le stiam pana si numele real. Those were good times.
Nu, nu mi se pare... In schimb, sunt o adunatura de copii care n-au ce face cu timpul lor si posteaza toate prostiile.
TPU s-a transformat in matrimoniale...pe bune! Apropo...Da un porognostic pentru diseara.Real sau Man?
Doamne,,ce zapacit sunt! Aveam impresia ca e azi, cand e de fapt in luna august...lol.
Dusmanul tau cu dusmanul meu,, o sa fie macel pentru United, 0-3/1-4
Ce vreai sa-i dedic daca vad ca omul e trist? ombladon e un om sincer chiar isi recomand sal asculti https://www.youtube.com/watch?v=lpivoGPBOv
ce legatura are astea doua cu stiinta?
Dap. Masturbari, relatii de cele mai multe ori sexuale si fete de 16 ani care nu au ce face cu viata lor.
Nu pot sa-mi dau seama cum poate omul sa tina cu asa echipa? Bleah!
A ajus o adunatura de " daca imi dau drumul de 3 ori in ea, poate sa ramana gravida oare? ".
Nț, nț... Eu cred ca, de fapt tie iti e putin (asa, chiar putin) ciuda ca nu ti-a scris nici o tipa de aici vreo declaratie de dragoste. Invidia asta...
Astia cred ca au trait toata viata lor in grote,, n-au auzit de anatomie, de cum functioneaza viata si sexualitatea, vai de viata lor de uscati!
Ce sa fac,, ma resping toate pe mine, atat de rau am ajuns incat sa 'cersesc' de la cate una o mica atentie, cam asa cruda e viata asta.
E lumea din ce in ce mai proasta, sau sunt eu din ce in ce mai paranoic, una din astea.
Sărăcuțul... Cumpara-ti si tu vreo 5 apartamente si iti garantez ca vei primi mai multa atentie decat vrei.
stefan6666 întreabă:
SuckDreamLoveH întreabă: