| Drimmero a întrebat:

Mi se pare mie sau site-ul asta a ajuns o adunatura de relatii virtuale, despartiri, cupluri noi si tot asa?

82 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sper ca vobesti de mine si yasmine, si mai rau multe intrebari stupide au luat copii vacanta nu au ce face

| Drimmero explică (pentru RAY):

Te doare mintea daca privesti in jur!

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Asculta si tu o manea sasi treaca amarul man https://www.youtube.com/watch?v=Os3Cf0pWkXY pe piesa asta am sa fac amor nebun cu yasmin

| Drimmero explică (pentru RAY):

Ti se pare ca am vreun amar? Ba dimpotriva,, sunt relaxat)))

| Teffan a răspuns:

Mie nu mi se pare.

| Drimmero explică (pentru Teffan):

Priveste in jur,, te lamuresti imediat.

| Mayhem666 a răspuns:

Serios? Eu nu am observat nimic.

| Speed99 a răspuns:

Frate, tu chiar crezi ca asta-i rau? Eu am trecut prin toate perioadele de pe TPU, si lasa-ma sa-ti spun: ce se intampla acum aici, pe Conversatii, nici nu se compara cu ce era pe T/A prin 2012-2013. Relatii, despartiri, telenovele, drama, all the things to die for, some might say.

E frumos ca am dezvoltat o mica (,) comunitate aici pe Conversatii, insa, din nou, nu se compara cu ce era pe T/A, unde un tip si o tipa chiar se intalnisera in viata reala. Ideea e ca eram foarte stransi, si ne bazam unul pe altul, si vreo 3 ani de zile T/A era plina de intrebari de la oameni care le stiam pana si numele real. Those were good times.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta sună a RAY27TM
Și tocmai el zice de întrebări stupide

| Clorox a răspuns:

Nu, nu mi se pare... In schimb, sunt o adunatura de copii care n-au ce face cu timpul lor si posteaza toate prostiile.

| Daniel9988 a răspuns:

TPU s-a transformat in matrimoniale...pe bune! Apropo...Da un porognostic pentru diseara.Real sau Man?

| Daniel9988 a răspuns:

Doamne,,ce zapacit sunt! Aveam impresia ca e azi, cand e de fapt in luna august...lol.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Ehh, oamenii au nevoie sa afle despre siguranta pe internet.

| Drimmero explică (pentru Daniel9988):

Dusmanul tau cu dusmanul meu,, o sa fie macel pentru United, 0-3/1-4

| GoldenZenith a răspuns:

Tu sa intrebi asa ceva? laughing
E amuzant, nu te preface ca nu-ti place.

| Daniel9988 a răspuns (pentru Drimmero):

Eu tin cu United laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru KoroSensei):

Ce vreai sa-i dedic daca vad ca omul e trist? ombladon e un om sincer chiar isi recomand sal asculti https://www.youtube.com/watch?v=lpivoGPBOv
ce legatura are astea doua cu stiinta?

| Scarbo a răspuns (pentru KoroSensei):

Si eu m-am mirat cand am vazut laughing.

| August99 a răspuns:

Pe site-ul asta mi-am gasit iubirea... hmm nu stiu ce sa zic

| Manjulica a răspuns:

Dap. Masturbari, relatii de cele mai multe ori sexuale si fete de 16 ani care nu au ce face cu viata lor.

| Drimmero explică (pentru Daniel9988):

Nu pot sa-mi dau seama cum poate omul sa tina cu asa echipa? Bleah!

| Drimmero explică (pentru Speed99):

Cam v-ati trait copilaria pe acolo sa inteleg/

| Speed99 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu, pe mine nu ma pasioneaza, insa evident ca ii cunosteam pe toti la vremea aia.

| PersonajFictiv a răspuns:

A ajus o adunatura de " daca imi dau drumul de 3 ori in ea, poate sa ramana gravida oare? ".

| justanotheruser99 a răspuns:

Nț, nț... Eu cred ca, de fapt tie iti e putin (asa, chiar putin) ciuda ca nu ti-a scris nici o tipa de aici vreo declaratie de dragoste. Invidia asta...

| Drimmero explică (pentru PersonajFictiv):

Astia cred ca au trait toata viata lor in grote,, n-au auzit de anatomie, de cum functioneaza viata si sexualitatea, vai de viata lor de uscati!

| Drimmero explică (pentru justanotheruser99):

Ce sa fac,, ma resping toate pe mine, atat de rau am ajuns incat sa 'cersesc' de la cate una o mica atentie, cam asa cruda e viata asta.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru Drimmero):

E lumea din ce in ce mai proasta, sau sunt eu din ce in ce mai paranoic, una din astea.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Drimmero):

Sărăcuțul... Cumpara-ti si tu vreo 5 apartamente si iti garantez ca vei primi mai multa atentie decat vrei.

Întrebări similare