| UserName250000 a întrebat:

Mi se pare mie sau sunt blestemat de cand o pisica neagra mi-a taiat calea saptamana trecuta? In ultimul timp numai ghinion am avut. In primul rand mi-a picat netul toata ziua, RDS-ul vietii, mereu le pica la astia netul. Istoricul Google a fost sters fara voia mea si nu am facut absolut nimic, chiar daca am setat totul pe manual. De fiecare data cand imi iau o ciocolata calda, mereu mi se varsa exact in curtea scolii. Am spart din greseala toate farfuriile. Am varsat din greseala ciorba si tocanita. M-am impedicat si am spart din greseala toate geamurile de pe hol. M-am impedicat de asemenea si am daramat toata mobila din hol. Televizorul meu 4K a cazut si s-a spart. Am cazut si in noroi si mi-am murdarit tot. Am vrut sa intind rufele pe sarma dar toate au cazut in apa. Mereu pe TPU de asemenea am intrebari cu zero raspunsuri.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai bine spune ca esti neindemanatic, decat sa dai vina pe saraca mâță. Daca este adevarat ce spui si nu ai prea multa imaginatie. Rds-ul probabil a fost doar o intamplare.

| Violleta2022 a răspuns:

Este doar o coincidenta, ca biata pisica fie ea alba sau neagra, nu are nici o vina cu ce ti se intampl tie!
Posibils a fii neindemanatic sau neatent, de aceea ti se intampla atatea ghinioane tie.

Eu ti-as sugera sa mergi la un consult medical specializat, fiindca scapatul din maini, impiedicatul si cazutul din senin, denota o problema neurologica grava.
Imi pare rau, dar nu glumesc! Mergi la medicul de familie sa-ti dea trimitere la un neurolog!

| relian a răspuns:

Si noua la munca saptamana trecuta numai slab nea mers laughing dar nu nea taiat calea nici o pisica.Deci se pare o fi ceva generalizat, luna plina, explozii solare care ar afecta cumva atentia, cine mai stie.

Ori e pur si simplu coincidenta, se intampla sa ai si zile naspa.Ai rabdare ca poate vine si ziua aia super, aia unde cistigi la loto laughing sa vezi atunci, nu o sa mai vii sa zici nimic pe aici

| Fatamuntilor a răspuns:

Inainte de intalnirea cu mata bucuclasa ai avut asfel de probleme?
Gandeste-te ca sunt oameni care au pisici negre in casa..., ar trebui sa le totul rau.
Mai degraba e lipsa de atentie.Mergi la medic si cere o trimitere la specilaist

| Lioana a răspuns:

Ghinioanele tale nu au legătură cu pisica. Poate avea legătură doar daca tu ai crezut ca asta aduce ghinion. E foarte important ceea ce crezi tu pentru ca ceea ce crezi aceea atragi.

| Sophieka a răspuns:

Pisica nu are legatura...Esti programat sa crezi prostii de genul si atunci, sigur ca patesti.
Ori asta, ori e un semn ca trebuie sa fi mai mult timp in starea prezenta... Poate esti mai tot timpul cu, capul in nori sau pe pilotul automat.
Insa daca chiar crezi ca ai fi blestemat, poti merge la slujbe la Biserica sau poti spune rugaciuni.

Răspuns utilizator avertizat
| elemonis a răspuns:

Buna.
Ce vina are are pisica ca e neagra?
Fii mai atent la ceea ce zici/faci.
Nu te mai gandi la lucruri negative si fii mai optimist de fel si o sa vezi ca va fi mai bine. Schimbarea trebuie sa vina de la tine.

| Andreidașchevici112 a răspuns:

Îi bun

| MariusDumitru92 a răspuns:

Încercările în viață sunt scrisori de la Dumnezeu.
Trăiești în nepăsare față de cele Dumnezeiești. Din această cauză totul îți merge pe dos.
Nu ai binecuvântarea lui Dumnezeu în nimic din ceea ce faci. Vina este a ta, nu a pisicii. Ea e un biet animal nevinovat...

Răspuns utilizator avertizat