Înţeleg ce spui tu dar persoana respectivă care a pus întrebarea pe cine iubeşti cel mai mult nu se referea neaparat la o persoană de sex opus. Asta ceea ce ai spus tu e adevărat. Sau mai sunt chestii de tipul : " cât de mult mă iubeşti?" sau " eu te iubesc mai mult ". Iubirea nu se oferă în cantitate. Nu e ca şi cum ai merge la magazin şi ceri ceva :daţi-mi un kilogram de cartofi. La magazin nu poţi merge şi spune : Daţi-mi un kilogram de iubire. Pentru că nu există. Iubirea se simte sau nu se simte, e simplu.
Cam da.Eu iubesc toti oamenii care au trecut prin viata mea - in felul meu, si pentru fiecare simt o altfel de iubire.
Păi chiar e o prostie şi din punctul meu de vedere.
Ori iubeşti persoana respectivă, ori nu o iubeşti sau doar o placi, ţii la ea, dar nu e iubirea accea adevărata, în care te dăruieşti trup şi suflet.
@Ganduri albe, stiu la ce s-a referit persoana respectiva, insa eu nu despre ea vorbesc. Mi-am amintit involuntar, citindu-i intrebarea, de expresiile mentionate de tine.
Referitor la "Eu te iubesc mai mult", intotdeauna m-a calcat pe nervi raspunsul asta. Parca am concura la "Cine iubeste mai mult, castiga".