anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi se pare trist cum majoritatea persoanelor in varsta si nu numai, insista pe teorii conspirationiste cum ca de fapt Trump a castigat. Da, inca se mai crede asta. Si vorbesc de la noi in tara. Am rude si cunostinte care insista cu multe incredere in chestia asta. Am vazut cu ochii mei un post de televiziune spunand niste aberatii... niste conspiratii de mintit oameni influentabili. Pai oameni buni asta nu a fost diferenta ca la Basescu-Geoana, de cateva mii de voturi. A fost diferenta de 6 milioane de voturi. Hai ca 10 mii mai fraudezi, 100 mii. Dar sa crezi ca 6 milioane de voturi au fost fraude... trebuie sa fii un pic ticnit. Iar doar Biden n-o fi prost sa faca discursul de victorie daca nu ar fi castigat. Este foarte simplu de priceput, omul are 290 voturi electorale, iar peste 270 inseamna castig, deci a castigat. Si totusi lumea nu intelege. Iar cel mai trist mi se pare ca sunt foarte multi dintre crestini care insista pe Trump. E mai ales trist pentru mine, fiind crestin, credincios, chiar eu. Si totusi acesti oameni il venereaza pe Trump, spunand ca el ar fi mare crestin si astfel creeaza teorii conspirationiste pentru a-l incuraja si manipuleaza alti crestini dezinformati. Si uite asa ajungem noi crestinii sa fim cunoscuti de prosti, ca promovam dezimformari si promovam persoane ca Trump spunand ca sunt credinciosi fiindca a zis si el Jesus o data sau de doua ori. Nu asta e credinta. Asta e un om care stie ce public are si ce trebuie sa spuna. Sunt profund dezamagit.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt oameni pentru care nu conteaza politica unui partid sau a unui om.
nu conteaza nici faptele concrete.
conteaza doar vorbele populiste si pro religie. Atat

| Wr3nch a răspuns:

A, Trump e considerat mare crestin pentru ca e anti-gay si anti-drepturi LGBTlaughing de aia e venerat de crestinii fanatici, care is si cei mai galagiosi.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Sustii o aberatie cu oamenii batrani. Atata timp cat nu ai un sondaj, nu poti sa sustii asa ceva. Parerile sunt impartite in toate categoriile de varsta, care discuta politica.
Credinciosi habotnici sunt in toate paturile sociale si de la toate varstele.

Întrebări similare