Si... La aproape 12 ore diferenta iti apare si intrebarea Userii noi trebuie sa treaca prin aceasta perioada de proba (de foc, rabdare si nervi de otel), pana se dovedeste ca nu pun intrebari ca nu au ce face si nu folosesc un limbaj neadecvat. Intrebarile/raspunsurile trebuie moderate si fiecare primeste acceptul a 3 moderatori voluntari ca sa apara pe site. Din pacate, moderatorii au si altceva de facut, asa ca mai greu se gasesc 3 pe site, care sa dea accept unei intrebari si ea sa apara in cateva minute de cand a fost postata. Mai ai rabdare...
3? :-o Da un singur moderator nu poate sa decida daca un raspuns e bun sau nu? Nici daca lansezi bomba atomica nu trebuie mai mult de 2 operatori hmmm... Ei, da lasa ca nu au fost 12 ore, intrebarile au fost postate mai repede, dupa vreo 3-4 ore, cu raspunsurile a fost mai jale, abia dupa 6-7 ore au sosit pe plai.
@minnie Atunci nu mai inteleg. tu esti deja de o luna aici pe site, ai deja 79 de raspunsuri vad. Cineva mai vechi de pe aici mi-a spus ca la 30 de raspunsuri intri "pe normal", treci de moderare. Ar trebui sa nu se intample si la tine la fel ca la mine. Deci sa ne lamureasca un moderator.
@psiholoaga ai fost aici pe intrebarea mea si nu mi-ai spus ca esti moder, ma tii in suspans imi explici cazul "minnie" acum?
Sunt de acord ca faptul ca e nevoie de 3 moderatori ingreuneaza procesul de moderare. Nu as putea sa ti-l explic, pentru ca nu moderatorii decid cand cineva a avut suficiente intrebari si raspunsuri ok ca sa nu mai treaca prin moderare, ci adminul. La moderare, nu apar autorul intrebarii/raspunsului, ci doar textul.
Minnie, la mine a dat Dzeu si am trecut pasarela Sper sa se rezolve si la tine curand. Pwp
Ollyshor întreabă: