| RappK a întrebat:

Mie imi place sa am unghiile mari...cu toate k le ingrijesc bine mami se leaga de mine si ma pune mereu sa le tai|ce as putea sa-i zic ca sa'mi dea o data pace?straight face

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ar fi bine sa ti le tai. Oricat le-ai ingriji, sub unghiile mari se gasesc multi microbi si majoritatea oamenilor sunt scarbiti de ele. In plus, te impiedica sa faci treaba prin casa si chiar sa te speli (ma gandesc cum naiba te speli bine in zonele intime cu unghii lungi). Mama ta are dreptate, unghiile lungi sunt scarboase si vei vedea ca multi baieti te vor ocoli fiindca le provoci greata.

| PauLa.M a răspuns:

Poti sa i spui ca nu i nimic rau in asta si ca nu esti singura..si probabil si ea cand era in floarea varstei vroia sa fie cocheta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Încearcă să porți unghiile la un nivel mediu: nici prea mici, dar nici foarte mari. Așa nu ieși în evidență.
Este mama ta și nu te învață ceva rău, trebuie să o asculți.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Floarea varstei?
copilelor mergeti mai bine la scoala si o sa aveti timp peste cativa ani sa aveti si unghiile "mari"...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cati ani ai
daca ai de la 12 in sus sp ca asa se poarta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as vrea sa am unghiile mari dar nu imi cresc de loc ma puteti ajuta va rog frumos cum sa fac sa imi creasca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ti le tai,. ca o sa ai timp si pentru asta:-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zii mamei ce gandesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu am aceeasi problema si nu stiu cum sa fac
si am folosit multe geluri de crestere si nu au mers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te inteleg si mie mi se intampla la fel

| anku_4913 a răspuns:

Spuniei ce gandesti...