Daca nu iti place de ce anunti tot TPU-ul!?
Noi facem headbanging, nu dansam!
Pai, tu fiind un "coptil" fara scoala, care habar nu are la ce se rezuma viata, habar nu ai ce-i un dildo sau unde-i Venezuela pe harta, ce dracu' ne mai intrebi toate prostiile?
Si mie imi place Selena, insa pentru cu totul alceva , nu muzica
Sunt atât de mulți care își fac un cont nou doar să comenteze despre rock încât încep să cred că fac asta la mișto.
Nu o să mă obosesc să mai explic iar și iar de ce sunteți atât de retardați, unii dintre voi.
Trăiți cu manelele voastre, în universul vostru din punguță.
Baftă
Nu e ideea de rock obligatoriu.Si nu jignim .Fiecare are gusturile lui o sa vezi ca peste ceva timp o sa iti placa alt gen. Si stiu ca mare parte dintre cei care sunt fani Selena Gomez; Miley Cyrus inteleg prin rock obligatoriu satanism hmm... Sunt 2 chestii extrem de diferite. Oricum daca eu ascult hip hop nu trebuie sa asculte toata lumea.Parerea mea e ca citez =]] e o tara libera ce mama masii` de treaba . Dar mai am o intrebare... ai ascultat rock vreodata ca sa vezi ce ne place? Scuzati greselile
Si @DoDy am 11 ani; si ce? N'am ascultat Miley Cyrus si cacaturile astea pana acum... si nici n-o s-o fac ! Hai 5o cent
@Doddy auzi pysyy daca iti pasa nu era 4u.
Si oricum... dupa cum... lasa numai zic nimic
Mai treci pe la scoala ca poate inveti mai multe...
Oky? 3>
@Doddy
Auzi dudde 8>
Mai bine o lasam asa ca oriqm nu ne intelegem
Deci o.0 nu era 4u partea aia sorry ca am uitat sa precizez
Acum esti happy?
Daca aveai mai mult de 12 ani ti-as fi bagat pu'la in gura fara drept de apel. Avand in vedere ca inca nu ai varsta necesara pentru a face diferenta dintre muzica si ca'cat, mai astept sa cresti putin.
Nu jignim ne zicem parerea. dansam pe melodii rock \m/ se numeste headbang [stilul de dans, mai sunt si alte moduri] Aia care bocesc se numesc EMO, nu rockeri; d si la cealalta: Selena Gomez. Rockul is the best forever; x
Rockul e arta, e parte din sufletul meu. orice as asculta acolo undeva va ramane asta.e muzica pentru oameni inteligenti, care nu "dau din cap ca nebunii" nu "sunt satanisti" sau mai stiu eu ce porcarii mai invetezi tu
Ba da, dansăm. Dăm din cur pe Manowar, nu ştii?
Nu sunt o fană a rockului cântat de femei, dar îl apreciez de n ori mai mult decât pe piţipoancele alea pe care le-ai scris tu.
Şi încă ceva deşteapto, vaca nu rage
Hai jet in morţii mă-tii. Vii tu să ne arăţi ce e muzica...
Vai de tine DoDy:]]].
In primul rand ea nu s-a luat de rokeri ci a pus pur si simplu o intrebare adica ce va place la rock.
Si de ce te iei tu[DoDy] de cei ce asculta Biber pentru ca cunosc o fata de 15 ani ce asculta Biber si ar putea sa-ti faca o lista de 1000 de melodii rock.asa ca eu cred ca tu ai sub 11 ani devreme ce si un copilas de 11 ani a reusit sa scrie mai corect gramatical decat tine[cred ca cineva ce nu stie sa scrie corect de la 13 in sus are probleme grave cu capul:]]]
Orcum.concluzia e ca GUSTURILE NU SE DISCUTA[chiar daca e vorba de Biber(nici eu nu-l suportx().
Ba, esti o pitipoanca si o sa iti dai seama de asta mai devreme sau mai tarziu.La intrebari o sa iti raspunzi cand o sa iti schimbi numele asta stupid.
Numai dupa numele pe care il ai pe acest site, se observa ca inca esti mica si nu prea stii ce e muzica buna, dar in fine.Nu ca eu as fi asa mare,dar totusi...Mie imi place mult mai mult tarja fiindca in primul rand are o voce superba(nu cred ca oricine are o astel de voce)si in al doilea rand,deoarece, ea chiar are niste melodii cu versuri foarte frumoase.Dar stii cum se spune...``Gusturile nu se discuta``.Si totusi.sa nu mai jignim ce nu ne place, ca poate si altora le displace selena sau miley, dar se abtin sa le critice
Si in plus,si noi avem pe ce dansa, chiar daca nu o facem cum o faceti voi astia, din fund sau buric.ok?
Si in plus,si noi avem pe ce dansa, chiar daca nu o facem cum o faceti voi astia, din fund sau buric.ok?Si.a fi rocker nu inseamna a boci. cauta pe google daca nu stii ce inseamna.Si cred ca ne-ai confundat cu persoanele ce apartin curentului emo.
Noi dansăm şi pe melodii rock. Se numeste "headbanging"
Părerea mea este că eşti doar o puştoaica de 12-13 ani care e în călduri!
Get a life!
Imi place hip-hop bah cophilu si nu mai vorbi asa despre un alt gen de muzica cum ar fi hip-hop sau rock pentru ca e muzica adevarata nu ce catna biber gomez si cyrcus dar asa e cand esti un copil de nici 13 ani sau maximim 13 ani (daca ask bieber de la 13 in sus ai probleme grave cu capul)si nu stii ce e muzica buna rockeri si rapperi muncesc pentru melodiile pe care le fac nu ca biber oh baby baby baby de 100 d ori mai pune 10 versuri intre refren si beat 20-20 secunde si gata melodiia si vezi toti copi slab dezvoltati la minte ca asculta tampeniile astea pe strada.Si sa iti raspund la intrebare si rockeri danseaza (nu stiu exact cum se cheama ce danseaza ei acolo dar danseaza)si rapperi danseaza breackdance dar tu nah ce sa stii altceva decat bieber gomez si hana montana?
Noi nu "gicnim" si nici nu jignim.
Tot ce facem noi este sa ne vedem de muzica noastra, nu sa comentam ca tine. Comentezi fara sa stii ce inseamna rock cu adevarat si crezi ca Miley si Selena sunt niste "zeite".
Cert este ca de cand cu Disney Channal, majoritatea copiilor sunt disperati dupa Miley, Selena, Jonas (Chestia aia care o canta ei nu se poate numi rock). Pana acum nici nu ati auzit de ei.
Tarja este geniala, iar daca tie ti se pare ca "rage" ai mari probleme cu auzul si nu numai.
Iti urez succes. Osa ai mare nevoie.
@amalia bah copilu nu are rost sa ma cert cu tine din moment ce esti o ratata care nu a inteles ce am vrut eu sa spun si scriu cum vreau eu priceput d-onsoara? si nu m-am luat de Bieber ci de muzica lui stilul sau de muzica nu am spus ca e un gay total afon slab dezvoltat mintal un copil facut pentru ca masa era deja in luna a6a cand si-a dat seama ca e insarcinata si nu a mai putut face avort nu, nu am sps asta am spus doar asa''nu stii ce e muzica buna rockeri si rapperi muncesc pentru melodiile pe care le fac nu ca biber oh baby baby baby de 100 d ori mai pune 10 versuri intre refren si beat 20-20 secunde si gata melodiia''.
Fă. Tu eşti tâmpită? Du-te dă-ţi două palme şi mori. Faci rasa umană de râs. După ce înveţi să vorbeşti poţi să comentezi, până atunci nu!
În loc să îţi pierzi timpul pe TPU aducând jigniri la adresa rockerilor şi a Tarjei, care nu este o "cântăcioasă" precum Selena, Miley, etc... mai bine te-ai întoarce la şcoală, ai pune frumos mâna pe o carte şi ai învăţa să scrii.
Crede-mă, s-ar putea să-ţi fie de mare folos într-o zi!
EllyCA întreabă:
Mindfulness întreabă: